writing-img

noseča?!?!?

clock-img

25.05.2006, 21:38

clock-img

Anonimen

Se opravičujem za anonimnost, če sem že sporočim.user posted image

Me pa vseeno zanima vaše menjeuser posted image user posted image user posted image

M bi morala priti 20.5 pa je ni bilo. Včeraj sem opazila med belim tokom rdeče flekce, pa sem mislila da je prišla.

NI je????

Sem naredila test pa je tako svetla črta da moraš imeti kar malo domišlije da jo vidiš.user posted image user posted image user posted image  (sem jo slikala da bi jo dala v avlbum-pa se ne vidi)Je možno da bi bila vseeno noseča??
Naj povem da mi je slabo in se tako čudno počutim, da še po počutju sumim na nosečnost.

Bi bila full vesela če bi bila. Držite pesti za dobro novico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2006, 21:41

clock-img

Anonimen

mogoce pa si, naredi se en test cez par dni pa bos vidla. sporoci drizim ti pestiuser posted image

clock-img

26.05.2006, 07:19

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Tudi jaz ti svetujem da ponovno poizkusiš čez kakšen dan ko bo  črtica že bolj vidna ker bo prisotnega več hormona.

clock-img

26.05.2006, 09:46

clock-img

polona25

pencil-img

231

Jaz mislim, da je to to. Tud moje črtice na začetku ni bilo, čez nekaj dni pa se je končno pojavila!
Je še premalo hormona, ampak če si črtico videla je to to. Ponovi test čez nekaj dni in boš videla user posted image l

lp, držim pesti

clock-img

26.05.2006, 10:54

clock-img

cukerček

pencil-img

575

user posted image user posted image user posted image ponovi trst čez par dni ja samo mislim da je to to. čestitam

clock-img

26.05.2006, 11:06

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Držim pesti,da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bejži kri dat nekam!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.05.2006, 14:13

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2006, 15:10

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

tudi jaz ti držim pesti...user posted image
kateri test si pa naredila????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

26.05.2006, 21:57

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naredi test,držim pesti za +.user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

27.05.2006, 07:51

clock-img

lokvanj

pencil-img

414

Mislim ga lahko začneš skakati od navdušenja!
Če namreč sklepam po sebi (pred dobrim tednom se mi je zgodilo enako) potem je to to!
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lokvanj

clock-img

28.05.2006, 18:59

clock-img

Anonimen

hvala za čestitke, čeprav jaz še ne verjamem.user posted image user posted image

Test sem spravila in črtice ni več. No je samo še manj vidna-samo ob robu ne čez cel listič. Naredila sem pa test Romed.

M še vedno ni jaz imam trebuh napet ko user posted image  pa še sitna sem ratala. Tako da mislim da prihaja M.user posted image user posted image  No če je pa ne bo naredim čez en teden še en test.user posted image  takrat pa bi se že kaj moralo pakazat ane???

clock-img

28.05.2006, 22:53

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

anonimna jst mam isti problem kot ti.Sam da grem jst v sredo na uz da vidimo kaj je zdej to!No držim pesti da bova mele januarjauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem