writing-img

noseča???

clock-img

15.12.2006, 07:51

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Jutri naj bi dobila user posted image , še zmeraj je BT 37.

Bi bil lahko to znak user posted image  oz. kdaj BT pade, če ne pride do zanositve?

L.p.
Rebeca

clock-img

15.12.2006, 13:35

clock-img

pingi

pencil-img

483

Živjo!

Odvisno koliko časa že imaš tako visoko temperaturo. Od ovulacije do menstruacije je ponovadi od 12 do 16 dni. V tem času je temperatura povišana. Če je že več kot 17 dni odkar se ti je povišala, potem si zelo verjetno user posted image  Temperatura pa pade ponavadi na dan, ko pride user posted image
Vsekakor upaš, da ostane povišana, a ne?
Srečno! user posted image

clock-img

15.12.2006, 15:15

clock-img

teri

pencil-img

375

Upam,da siuser posted image .Srečno!Če pa jutri user posted image ne pride,pa lahko narediš tudi test!Seveda poročaj!!!

clock-img

15.12.2006, 15:50

clock-img

Tamara79

pencil-img

31

Moj nasvet oz. izkušnja: ne delaj testa preden je temperatura povišana par dni čez "rok" za pričakovano M, ker je škoda praznega upanja in denarja za teste, pa razočaranje je potem veliko večje... Nazadnje sem tudi jaz delala test na dan, ko bi morala priti M, polna upanja, ker je bila T zjutraj še orng povišana, potem pa najprej razočaranje na testu, potem pa takoj še rahla krvavitev ... in nato čez dva dni prava M. user posted image  

Ta mesec (in naslednje) sploh ne bom niti pomislila na nosečnost, dokler tetka ne bo zamujala vsaj par dni ...

Seveda, če ti je lažje, lahko delaš test, lahko je že jutri pozitiven!!
Vsekakor držim pesti user posted image  in sporoči, če bosta user posted image !!

lp

Tamara

clock-img

17.12.2006, 12:36

clock-img

rebeca

pencil-img

178

user posted image  žal je včeraj žvečer prišla ta user posted image .

Grem v nove boje naslednji mesec in upak, da bomo kmalu tudi me dočakale ta magični user posted image !!! 

clock-img

18.12.2006, 06:44

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image

lana38

clock-img

18.12.2006, 12:22

clock-img

Tamara79

pencil-img

31

Grem v nove boje naslednji mesec

Draga rebeca, držimo pesti user posted image

lpt

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem