writing-img

noseča ali ne?

clock-img

09.05.2006, 11:16

clock-img

Anonimen

Punce pomagajte mi z nasveti. po 5 mes truda sem 3.5. dočakala user posted image user posted image (zadnja m 5.4.) Zaradi splava dec 05 me je grenik. naročila že 5.5. takrat sem bila noseča cca 4 tedne pa se na UZ pikica še ni videla. Verjetno je bilo res še prezgodaj, zanima me kdaj se je pri vas prvič videl mehurček oz, plod.
Skrbi me da še danes pri 5 tednih nimam čisto nobenega očitnega znaka nosečnosti- v prvi nosečnosti pa mi je bilo kar precej slabo- mislite da bi lahko bilo kaj narobe.
prosim za vaša mnenja.

obupanauser posted image

clock-img

09.05.2006, 12:10

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ojla!
Tudi jaz sem 5T user posted image , pa nimam nobenih znakov.Upam, da je to normalno.
Pregled imam pa 22.5., pa ti takrat sporočim, če se je že videlo.

clock-img

09.05.2006, 12:18

clock-img

Anonimen

Pri meni se je slabo počutje, utrujenost začelo točno, ko sem dopolnila 6 tednov. Malo še počakaj...

clock-img

09.05.2006, 17:57

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

tudi meni je začelo tisto pravo nosečniško počutje v 6. tednu-slabost,napihnjenost,boleče dojke....
in pikica se je na UZ videla v 7. tednu!user posted image
nekaterim pa ni čisto nič prve tedne...tako,da ni enakega merila za vse .

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

09.05.2006, 20:06

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Jaz sploh vedela nebi če nenebi naredila testa ki je pokazal user posted image ,znake pa sem dobila šele v osmem tednu to je pa slabost.Saj ni nujno da je vsem user posted image  slabo,lahko pa si ena izmed srečnic ki ji ne bo slabo user posted image

clock-img

09.05.2006, 20:25

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni se je šele kaj videlo okoli 8 tedna.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem