writing-img

noseča na plavanje za dojenčke?

clock-img

19.08.2005, 22:10

clock-img

metaa

pencil-img

208

V prvi nosečnosti mi je g. svetovala, naj se izogibam bazenov zaradi gljivic. Razumljivo. Sem pa spet noseča in že pred časom sem tamalo 6-mesečnico vpisala na plavanje za dojenčke. Me zanima, a je to kej drugače kot drugi bazeni, ker verjetno vodo zamenjajo (tudi segreti jo morajo na 30 stopinj), a je bolj higiensko? A mislite, da je manj tvegano, da bi lohk šla. ne bi rada tamalo prikrajšala za to, po drugi strani pa ne mislim tvegat. Sem pa brala, da nekje za nosečnice organizirajo celo plavanje. Kako je s tem?
Hvala!

clock-img

19.08.2005, 22:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2005, 07:15

clock-img

Anonimen

js bom šla!

clock-img

20.08.2005, 14:45

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Jaz sem bila pred tremi tedni na dopustu v toplicah, brez tampona, pa se mi ni nič zgodilo. Za plavanje dojenčkov pa je voda prav gotovo veliko bolj čista. Če te skrbi, uporabi one tampone.

clock-img

21.08.2005, 04:34

clock-img

pikic

pencil-img

6

Organizirano plavanje za nosečnice in tudi za dojenčke, ki so stari 4 mesece so na difu. Jaz sem hodila v nosečnosti, vse je bilo okaj, ginekologinja mi je rekla, da ni potrebno uporabljat tamponov, vprašaj svojo ginekologinjo?
lp nataša:bravo::racka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem