writing-img

nosečniška oblačila za na poroko

clock-img

10.03.2010, 13:14

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Noseča 30 tednov grem na poroko. Zanima me, če katera ve, kje bi dobila kaj primernega, u mislih imam kake fine hlače in tuniko. Meseca maja.
Tudi sicer pa me zanima predvsem za prosti čas, kje ste kupile kakšne hlače ali tuniko, majčko? Morda ima katera link kake spletne trgovine s katero je bila zadovoljna. Iz prejšnje nosečnosti sicer imam dvoje hlač in h&m-a, ampak so zimske, kar pa pomladi/poleti ne bo prišlo v poštev.
Hvala za namige!

čakamo že drugi zakladek

clock-img

10.03.2010, 13:16

clock-img

živa

pencil-img

2366

Imam enako težavo, le da je poroka konec marca, ko bom jaz že v zadnjem mesecu nosečnosti.

Če ima katera kako elegantno idejo, prosim za nasvet - naj omenim le to, da sem ogrooomna, ker sem tretjič noseča.

Pa ne bi zapravila kaj dosti denarja za obleko, ki jo potem ne bom več nosila ...

Lp,

živa

clock-img

10.03.2010, 13:28

clock-img

Oren

pencil-img

258

Popek v Ljubljani ima lepe stvari, pa še prodajajo prek spleta.

clock-img

10.03.2010, 14:50

clock-img

živa

pencil-img

2366

Čisto predrage za en mesec uporabe. Sploh zadnji mesec, ko si doma.

clock-img

10.03.2010, 15:04

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, popek je res fullll drag....

clock-img

10.03.2010, 17:19

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

jaz sploh nisem hotela kupovat nobenih nosecniskih oblacil, zato sem sla kar na oddelek za normalne zenske user posted image in nasla res lustne oblekce, ki mi bojo sluzile se po porodu in tudi kasneje. Imajo ziher kaj fajnega v Benettonu, Espriju, Stefanelu. Ne vem kako elegantna hoces bit, vendar vedno lahko najdes kake oblekice, ki se razsirijo pod pasom v omenjenih trgovinah. Zraven dodas kaksne fajn skornje al balerinke maja in kak zanimiv sal in si ready to go.

clock-img

10.03.2010, 21:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem šla lani poleti na poroko, ravno tako nekje okoli 30. tedna. Oblekla sem črno obleko, ki sem jo kupila v H&M za 9€ na razprodaji, čez sem dala črn pas za trebuh, tisti širok, da nisem bila kot šotoruser posted image , popestrila sem pa to črnino z nakitom. Aja, pa prej sem vprašala nevesto, če jo moti črnina. Je ni motilo, pa tudi edina nisem bila v črnem.

clock-img

11.03.2010, 11:34

clock-img

romy

pencil-img

580

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, pa prej sem vprašala nevesto, če jo moti črnina. Je ni motilo, pa tudi edina nisem bila v črnem.

A moraš nevesto to vprašat ali kaj user posted image

Saj črnina  je klasika vedno in povsod.

clock-img

11.03.2010, 11:40

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Saj črnina je klasika vedno in povsod.

Ne glih na porokah.

Je pa značilna za pogrebe, ja. user posted image

clock-img

11.03.2010, 11:44

clock-img

benika

pencil-img

7793

Malce poglej po netu npr. kakšen Next.

clock-img

12.03.2010, 09:58

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

uf to je tudi moj problem.. s tem da jaz imam podelitev diplome in poroko verjetno v istem vikendu in bi rada kaj bolj elegantnega... full mi je všeč tista obleka od Angeline Jolie (zelena) ki jo je imela ko je nosila svoje dvojčkeuser posted image ...

verjetno bo prišla bolj šivilija v poštev ker meni tunike nikakor ne pašejo ker če mam hlače gor me otrok skos brca ker mu nekaj ne paše.. je rad komotuser posted image

clock-img

12.03.2010, 10:04

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Poglejte v La Vie. Jaz sem v akciji znižano iz 60eur na nekih 24 eur kupila črno oblekco s pasom. Doma imam en lep zlat šal iz svile in kakšne sandale, pa bi bilo za poroko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.03.2010, 10:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Saj črnina je klasika vedno in povsod.

Ne glih na porokah.

Je pa značilna za pogrebe, ja. user posted image

Tudi na porokah je zdaj že klasika črnina, včasih bog ne daj črno obleči na poroko, zdaj je to že malo bolj svobodno, hvalaboguuser posted image . Tudi jaz sem imela kot nosečka črno obleko na poroki. Edino ta mi je bila prav in je bila še dovolj elegantnauser posted image . Mi je bilo škoda dernarja za nosečniško večerno obleko, da bi jo 1x obleklauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 10:48:59 >

clock-img

13.03.2010, 22:50

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

promod ima take kroje, da jih zlahka nosijo tudi nosečnice, cene pa tudi niso divje

clock-img

14.03.2010, 08:11

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf

promod ima take kroje, da jih zlahka nosijo tudi nosečnice, cene pa tudi niso divje

Jp. Jaz sem si tam kupila par luštnih oblekic, ki sem jih nosila celo nosečnost. Ostalo pa v H&M in je šlo. Od nosečniških cunj sem si kupila samo kavbojke in spodnji del trenirke (oboje H&M).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem