writing-img

nosečniška obleka

clock-img

20.09.2008, 13:56

clock-img

JAPE

pencil-img

688

A ma katera mogoče za posodit kakšno lepo nosečniško oblekico, bolj svečano. Rabim za enkratno priložnost.

< Sporočilo je popravil JAPE -- 20.9.2008 13:57:28 >

clock-img

20.09.2008, 14:02

clock-img

Anonimen

Sicer nimam, bi pa na tvojem mestu pogledala kar med obicajnimi oblekami/tunikami. Se mi zdi, da je se vedno taka moda, da lahko nosis nenosecniske.

clock-img

20.09.2008, 14:30

clock-img

Anonimen

Mogoče polglej v Quelle ali pa Neckerman, tam imajo veliko ugodnih stavri. Ali pa poleg malo po trgovinah in jo potem prodaj naprej.

clock-img

20.09.2008, 15:13

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Punce hvala vama za odgovor.
Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame.
Da vprašam tukaj je moje zadnje upanje.

clock-img

20.09.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame

A res user posted image ?
A nic od nic....Promod, H&M, Zara, Naf Naf....nicesar ne najdes?

clock-img

20.09.2008, 16:48

clock-img

Najki

pencil-img

1593

mogoce kaksno bolj elegantno tuniko in temne hlace, svecanost pa dodaj z dodatki

clock-img

20.09.2008, 16:59

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Morda ne bi bilo slabo, če bi za začetek povedala katero konfekcijsko številko nosiš :)

clock-img

20.09.2008, 17:58

clock-img

Anonimen

Ja, povej konfekcijsko številko, kot je napisala Lorencia.

Čekiraj v HM na nosečniškem oddelku- velikokrat imajo kakšne cotke znižane.

clock-img

20.09.2008, 18:20

clock-img

JAPE

pencil-img

688

38 imam konfekcijsko

clock-img

20.09.2008, 18:42

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

In za kakšno svečano priložnost gre ?
Ravno včeraj sem bila v Europarku in z normalno modo, se nosečnica lahko obleče zelo svečano in lepo, in dobra stran je - da lahko oblačila uporablja tudi ko ni več noseča.

Zara ima veliko elegantnih in svečanih tunik...kot tudi vse ostale trgovine. Zdi se mi neverjetno, da ne bi našla nič primernega.
Meni osebno je najlepše, da nosečnica ni oblečena nujno v nosečniška oblačila in izgleda kot balon. Se lahko zelo lepe kombinacije naredijo z normalnimi oblačili - razen da se dodajo spodaj nosečniške hlače ali nogavice.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 20.9.2008 18:43:31 >

clock-img

20.09.2008, 19:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz imam svojo nosečniško poročno obleko, ampak ni klasična poročna. So bolj široke hlače in tunika s šalom. Vendar je večja številka, okoli 42. Tako da bi padla s tebe. user posted image

Mislim, da se zelo lepe stvari da dobit, če malo bolj pogledaš. Katalogom jaz sicer ne zaupam, je pa tukaj npr. hm za nosečnice, kjer se marsikaj dobi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem