writing-img

nosečniške kopalke

clock-img

17.05.2012, 16:49

clock-img

Anonimen

rok imam decembra, pa gremo čez en mesec na morje pa potem še enkrat v avgustu in prvi teden septembra..

a mislite da bi že rabila nosečniške kopalke?
pri meni žal ne pride v poštev da si jih dam pod trebuh k mam extra preveč kil in bi trebuh visel čez..tko da zaradi varnosti vseh okoli mene to odpadeuser posted image

clock-img

18.05.2012, 07:16

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Kdo ve, kakšen trebušček boš imela čez en mesec. Lahko, da ne bo nič večji. Preden greš na morje pač probaš stare kopalke. Če ti niso prav, kupiš nosečniške....

clock-img

18.05.2012, 07:54

clock-img

delfinček76

pencil-img

40

Jaz sem v 8 mesecu nosečnosti, pa bom jutri, ko gremo v toplice imela še stare kopalke. Res pa je, da so
dvodelne.
Nosečniške enodelne pa res raje kupi zadnji mesec, ko boš videla kako bo trebušček zrasel.

clock-img

20.05.2012, 20:04

clock-img

Anonimen

js se nism morju in soncu izpostavljala, ampak pomoje boljše če imaš 1delne, nevem no

clock-img

13.03.2013, 10:36

clock-img

Anonimen

ne it na morje

clock-img

13.03.2013, 10:36

clock-img

Anonimen

predlagam enodelne

clock-img

10.06.2013, 20:22

clock-img

petrcaaa

pencil-img

25

dvodelne oz. spodaj bikini, zgoraj brez :))

clock-img

10.06.2013, 21:33

clock-img

Claudia13

pencil-img

33

Tudi jaz predlagam enodelne, pa ne rabijo biti nosečniške, jaz sem se do konca lahko stlačila v svoje običajne :)

clock-img

13.06.2013, 13:17

clock-img

SU

pencil-img

919

Jaz sem mela večkrat moje stare... pač sem spredaj pod trebuh dala (pa nimam mal kguser posted image )... ene sem pa tudi kupila nosečniške-enodelne... So pa take, da se itak raztegnejo v predelu trebuha (so take "gube" narejene)... kao: "one size fits all"... pa jih maš lahko na začetku in tudi potem, v 8. mesecu... Tko da... ne komplicirat... ene kupi, pa še stare uporabljaj pa bo. user posted image

clock-img

14.07.2013, 10:05

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem imela do konca svoje običajne kopalke, imam dvodelne. Je pač trebušček štrlel ven, meni je to luškano. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

14.07.2013, 14:09

clock-img

natali1

pencil-img

170

Se strinjam mayci, tudi jaz imam stare in so super. Pa še lepše zgledajo kot nosečniškeuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

clock-img

17.08.2013, 16:42

clock-img

marelcaspelca

pencil-img

174

Punce, tole sem brala še predno sem se odpravljala na morje, ko me še ni zanimalo, nato pa sem malo pozabila....
Jaz sem šla kupit kar nove dvodelne kopalke, samo ne nosečniške. So bile namesto 36C sedaj 38E, ampak saj naslednje leto poleti bom najbrž upam še dojila in jih bom še rabila. Za drugi par kopalk sem pa uporabila ene stare, iz mojih "okroglejših" dni...
Pa še zdi se mi, da je dvodelne lažje obleči (in zamenjati na plaži pod brisačo), tako da zame osebno dvojna zmaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem