writing-img

nosečniške obleke v Celovcu

clock-img

19.03.2005, 23:03

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pozdravček,

danes sem bila v Celovcu, zato vam lahko povem, da imajo v C&A kar dobro izbiro nosečniških oblek. Edino kratkih hlač in majčk imajo bolj malo, večina cunj je za pomlad. Majčke so od 10 - 15 evrov, dolge ali 3/4 hlače pa od 15 - 35 evrov. Barve so večinoma drap in rjave, ter rdeče za hlače, majčke so pa kar pisane.

Ustavila sem se še v lekarni in nekega pripravka za umivanje zelenjave proti toksoplazmozi v Avstriji ne prodajajo niti je nimajo v registru zdravil in preventivnih pripravkov. Tako, da je res edina varianta za regrat jest še vedno Italija.

:nosecka: cmokec

clock-img

20.03.2005, 01:11

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Super! To je pa dobra informacija! Se ravno v četrtek odpravljam v Celovec po nakupih, pa sem bila že skeptična, če bom kaj dobila. Očitno bom! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

20.03.2005, 05:56

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Jaz sem bila tudi včeraj v Celovcu. Kljub temu, da sem že proti koncu nosečnosti, sem si kupila še ene žametne hlače za samo 5 evrov!:bravo: Punce, res se splača it pogledat.;) Lp, T. 35t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem