cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečniški znaki

clock-img

24.03.2009, 13:30

clock-img

Anonimen

Sem v 8. tednu nosečnosti. Razen občutljivih bradavic in bolečih dojk nimam drugih znakov nosečnosti. Do sedaj mi ni bilo slabo, nobenih drugih težav nisem imela. Tako, da me skrbi, da je kaj narobe. Prvi pregled pa imam šele 10. aprila - prej me sestra ni mogla naročit, ker ima že vse zasedeno.
Kaj naj storim?

clock-img

24.03.2009, 13:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bodi vesela, če ti ne bo slabo.
Drugače pa je meni postalo slabo šele okoli 10t.

clock-img

24.03.2009, 13:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Meni je postalo slabo šele okoli 10t.

clock-img

24.03.2009, 13:45

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

jst hujših slabosti nisem imela... razen da se mi je na čase vzdigovalo drugače pa da bi mela kakšne hude slabosti in bruhanja tega pa ni bilo... upam da bo tako v prihodnje... sem pa v 15 tednu in 2 dni 

clock-img

24.03.2009, 13:58

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Bodi pomirjena.

Jaz v prvi nosečnosti nikoli nisem imela slabosti. Niti malo mi ni blo slabo.
Sedej sem v drugi, pa mi na čase postane. Ampak ni panike, sploh ni fejst. Pride in za 10 minut mine.

Tako da....bodi srečna, jaz sem.user posted image

clock-img

24.03.2009, 14:34

clock-img

Sanikaa

pencil-img

652

Če si opravila hormonski test in je pozitiven in joške so reagirale ....nosečnost je tu. Slabosti mogoče ne boš (sretnice) sploh imela. Jaz sem nehala bruhat šele v 18. tednu zdaj sem v 20. Samo bodi pozorna na kakršnekoli krvavitve, ali bolečine v spodnjem trebuhu, ker takrat moraš nujno do svoje ginekologinje. Zdaj pa uživaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem