cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnica na letalu:-)

clock-img

10.04.2007, 10:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla,

mene pa zanima do katerega meseca lahko grem noseča na letalo? Sej ni dolga pot, največ dve uri, julija letimo v Grčijo in bom v 4 mesecu...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

10.04.2007, 10:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

če se dobro počutiš in ti nosečniško stanje to dopušča... potem itak ni problema user posted image  

ko sem bila s tavelikim noseča sem bila v 20/21. tednu na Mallorci, ko pa sem bila s tamalo pa sem bila v 16-18.t v Egiptu user posted image

noseča na letalo? odvisno od letalske družbe - neketere brez problemov sprejemajo nosečnice do cca.6 meseca, nekatere komplicirajo, spet tretje pa sprejemajo še tiste, ki so skoraj pred porodom user posted image

clock-img

10.04.2007, 10:23

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

user posted image

Jana hvala, mi letimo z adrio, upam, da bojo do takrat slabosti za mano, sva pa dala za vsak slučaj riziko odpovedi, čeprav si zelo želim, da se bom počutila finofajn in uživala na tem gršek otokuuser posted image

Tinka

clock-img

10.04.2007, 10:29

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Če se ok počutiš in ti G ni rekel, da ne bi smela....Lep dopust vam želim.user posted image

clock-img

10.04.2007, 10:31

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image Za novo pikico. Upam da boste uživali na dopustu. A lahko vprašam na kateri otok greste?

clock-img

10.04.2007, 12:39

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hvala pupeuser posted image

Tia, mi gremo na Chiosuser posted image , ko pridemo nazaj bom pa poročala kako je blouser posted image

Tinka

clock-img

10.04.2007, 13:00

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Do 7. meseca naj ne bi bilo težav. Nekaterim družbam piše v pravilih poslovanja, da moraš imet s seboj potrdilo ginekologa, da je vse OK. Najbolje, da vprašaš na adrii kako in kaj.

Pa nosečnice grejo lahko prej na bording, tako kot invalidi in majhni otroci user posted image . Edino kar je, ne smeš sedeti pri zasilnih izhodih.

Sama sem letela v drugi nosečnosti 6x, pa niso nikoli komplicirali.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.04.2007, 13:06

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Moja znanka je bila v 5 mesecu pa so šli v Ameriko pa ni bilo nobenih problemov. Lep dopust vam želim

clock-img

10.04.2007, 19:33

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Viv in sončnica, tudi vama hvalauser posted image

Lp,
Tinka

clock-img

10.03.2009, 10:54

clock-img

mulica

pencil-img

54

Jaz imam pa en drug problem - bojim se letenja. Sicer vseeno na avion grem, samo prej spijem kake 2 jagermaistra in potem se mi celo pot potijo roke, strah me je in sem skratka pod stresom. Si pa pač vseeno želim potovati, tako da pač stisnem zobe, čeprav me je groza.

Konec aprila naj bi letela na kratek, 2-urni let, takrat bom noseča 3 mesece. Zanima me, če lahko taka travmatična izkušnja škodi do te mere, da bi se ji bilo bolje odpovedati?

clock-img

10.03.2009, 15:15

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mulica

Jaz imam pa en drug problem - bojim se letenja. Sicer vseeno na avion grem, samo prej spijem kake 2 jagermaistra in potem se mi celo pot potijo roke, strah me je in sem skratka pod stresom. Si pa pač vseeno želim potovati, tako da pač stisnem zobe, čeprav me je groza.

Konec aprila naj bi letela na kratek, 2-urni let, takrat bom noseča 3 mesece. Zanima me, če lahko taka travmatična izkušnja škodi do te mere, da bi se ji bilo bolje odpovedati?

V tvoje primeru bi se jaz posvetovala s ginekologom. Drugače upam da jegra n eboš ruknilauser posted image , se pa dajo dobit bachove kapljice(upam da se tako reče), ki jih lahko jemlješ v nosečnosti in so proti stresu. Mogoče bi ti te pomagaleuser posted image , sicer pa ne vem kak močen strah imaš in kolk bi to bilo škodljivo, samo kak travmatičen dogodek ponavadi ne vpliva na zarodek, saj je kar nekaj nosečnic,ki jim umrejo bližnji ali doživijo kak drug hud stres in je vseeno vse ok z zarodkom

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.3.2009 15:16:05 >

clock-img

10.03.2009, 21:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger boljuser posted image user posted image user posted image

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebecuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

11.03.2009, 08:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: rija

strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger boljuser posted image user posted image user posted image

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebecuser posted image user posted image user posted image

To bi zdaj jaz rabila, da raztalam po avionu vsem, če bo naš mali kaj tulil. Me že panika dajeuser posted image

clock-img

11.03.2009, 08:39

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

julija letimo v Grčijo in bom v 4 mesecu...

Tinka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitke in lep dopust!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

11.03.2009, 09:26

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz sem bila v petem mesecu v Ameriki.
Lep dopust, vseeno se pa prej posvetuj z ginekologom. Vsaj omeni mu, no.
Pa na letališču lahko tudi pred rendgenom omeniš, da si noseča, ker se še ne bo prav dosti videlo.

clock-img

11.03.2009, 10:58

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: livia
Pa na letališču lahko tudi pred rendgenom omeniš, da si noseča, ker se še ne bo prav dosti videlo.

user posted image

clock-img

11.03.2009, 11:03

clock-img

mulica

pencil-img

54

Ja jegra sigurno ne bom,  a lexaurini so pa ok v nosečnosti? Ker to je kar močno.

clock-img

11.03.2009, 13:13

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mulica

strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger bolj

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebec

Ja jegra sigurno ne bom,  a lexaurini so pa ok v nosečnosti? Ker to je kar močno.

Bog ne daj lexaurine, najbrž jeger manj škodi. Sem ti napisala bachove kapljice, z akaj drugega pa se pozanimaj pri G.

Glede rentgena- moje izkušnje so take, da me niso spustili skozi rentgen so me zvabili v posebno kabino in so me prešlatali

clock-img

12.03.2009, 16:01

clock-img

saskija

pencil-img

1852

veš koliko jegrov popijejo že pred sami vzletom piloti, recimo moj mož jih rukne ene tri že na teščeuser posted image user posted image user posted image  tableto pa vzame takoj ko vzletiuser posted image user posted image

mi je všeč, da je še kakšna pacientka kot jaz, ko grem v letalo sem čisto trda potem pa se še mož iz mene norca dela, ker me sploh ne razumeuser posted image potem sem na koncu jezna in ne prestrašena. Zdaj ko so otroci je lažje, ker je z njimi delo na letalu in malo pozabim na strah

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

12.03.2009, 16:46

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

moja prijatla je šla v 7.5m v grčijo. pa je bilo vse v redu

clock-img

13.03.2009, 12:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

veš koliko jegrov popijejo že pred sami vzletom piloti, recimo moj mož jih rukne ene tri že na teščeuser posted image user posted image user posted image  tableto pa vzame takoj ko vzletiuser posted image user posted image

A tvoj mož je pilotuser posted image in ruka jegra pred letenjemuser posted image .Zakaj pa to dobrouser posted image

Drugače jaz poznam enga pilota, ki rad pogleda v veliko kozarcev občasno, ampak na dan letenja oz noč pred letom ne pije čisto nič, nikoli.

clock-img

13.03.2009, 19:04

clock-img

saskija

pencil-img

1852

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

A tvoj mož je pilotuser posted image in ruka jegra pred letenjemuser posted image .Zakaj pa to dobrouser posted image

Drugače jaz poznam enga pilota, ki rad pogleda v veliko kozarcev občasno, ampak na dan letenja oz noč pred letom ne pije čisto nič, nikoli.

hope2 samo hecala sem se, ne nič ne pije, ne pred, ne med letenjem, jegra pa tako ali  tako ne marauser posted image user posted image

samo všeč mi je bilo, ker nisem edina, ki ne maram zelo letenjauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

14.03.2009, 12:50

clock-img

ronja

pencil-img

15289

konec 7 komot, mene ni nihče nič spraševal. Zadnji mesec je boljše biti na tleh, predzadnji pa hočejo nekatere družbe potrdilo od g.

clock-img

14.03.2009, 18:42

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce tale tema je stara več kot leto dni je od leta 2007.

Tinkimiški pa bomo sedaj držale pesti za user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.03.2009, 19:53

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Pa je potem šla na letalouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem