writing-img

nosečnost!????

clock-img

19.03.2007, 08:58

clock-img

Anonimen

pozdravljene. vem da je bilo že marsikaj o tem napisanega ampak ta mesec prvič čutim nekaj posebnega. mislite da se pojavijo znaki nosečnosti že pred user posted image ???????user posted image

grozno me špika, občasno mi gre na bruhanje, imam napete prsi in napet trebuh kot pred pričakovano menstruacijo.

naslednji teden bi mogla dobitiuser posted image , imam jo redno na 28 dni. nič ne zamuja. ( če vam to kaj pomaga )

lep deževni pozdrav iz Štajerske 

clock-img

19.03.2007, 09:04

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Špikanje, napete prsi in trebuh,..so ponavadi bolj znaki M. Bruhanje pa ravno ne,...user posted image  Drugače pa sama najbolje poznaš svoje telo in veš kakšni znaki so normalni in kateri ne. Malo še potrpi, saj vem da je težko. Da ne boš spet razočarana.
Držim pa pestiuser posted image
Pa user posted image  za srečo.

clock-img

19.03.2007, 09:09

clock-img

raja81

pencil-img

12

Živjo!

Jaz sem imela teden pred "nepričakovano" user posted image  ravno take znake, kot da jo bom dobila. Bila sem sigurna da spet ni ratalo. Pol sem pa 1 dan po izostanku naredila test in je že pokazal user posted image .
V bistvu sem imela prejšne mesece ko smo delali na user posted image  več namišljenih zakov in bi bili za user posted image  bolj očitni! Ful mi je blo slabo pa zelo napihnjen trebuh sem imela.

clock-img

19.03.2007, 10:06

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Edino test ti bo odgovoril oziroma potrdil ali ovrgel tvoja sumničenja user posted image  Držim pesti. Čim več srečk nosečk! Srečno na kvadrat! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem