writing-img

nosečnost, gripa in prehlad

clock-img

21.12.2006, 15:10

clock-img

barby113

pencil-img

78

Pozdravljene,

Pred kratkim sem zagledala user posted image in bila nadvse srečna vendar me je strah, da bi spet imela spontani splav zaradi gripe. Kot sem ga po vsej verjetnosti enkrat že imela (baje gripa). Zanima me kaj veste o prehladih in gripah v prvih tednih nosečnosti!

Hvala za vse odgovore!

clock-img

21.12.2006, 16:22

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz sem dobila v 17 tednu virozo in ni bilo več nevarno za user posted image . Sem bila zaradi tega v bolnice, ker sem nenormalno bruhala (celo noč in cel dan) in so me dali v bolnico na infuzijo, ker sem že tako bila preveč shujšana. Sem pa v bolnici in mojega ginekologa spraševala o tem. Mislim, da je najbolj nevarno tam do 12 tedna. Ginekolog mi je rekel, da je to kakor stikalo. Lahko gre mimo in otroku ni nič, ali pa odmre. Upam, da te nisem preveč prestrašla, samo je vredu da se paziš. Saj veliko user posted image sploh ne ve (bila sem ena izmed njih), kako je lahko nedolžen prehlad nevaren. Pa se po nepotrebnem izpostavljamo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem