writing-img

nosečnost- nova služba

clock-img

24.05.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

Zanima me kaj se zgodi, če med delom za določen čas zanosiš?
Recimo, da imaš pogodbo za 6 mesecev in nekje na sredini zanosiš in moraš zaradi rizične nosečnosti na bolniško.Ali ti pogodbo lahko prekinejo in ali ti lahko po 6 mesecih dajo knjižico?
Najlepša hvala za odgovore.

clock-img

24.05.2008, 11:07

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Kolk jaz vem ti pogodbe zaradi tega, ker bi šla na bolniško ne smejo prekinit, po preteku pogodbe ti pa verjetno ne bodo podaljšali in ti po zakonu niti ne rabijo.

Ti samo skrbi zase in za svojo pikico, zdaj služba ni na prvem mestu. user posted image

mojeustvarjanje

clock-img

24.05.2008, 11:33

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Pogodbe ti ne smejo prekinit, niso ti je pa dolžni podaljšat.

Ni me strah.

clock-img

24.05.2008, 16:00

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Če si sklenila pogodbo za 6 mesecev, potem ta velja pač 6 mesecev - nič več in nič manj. Ne glede na to, ali si medtem zanosila.

Po 6m pa delodajalec ni dolžan skleniti nove.

clock-img

24.05.2008, 17:16

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ja res je tako. Lahko pa se s tvojim delodajalcem zmeniš, da ti jo podaljša, pa si do konca na bolniški: itak dobi on vse povrnjeno: plačo in prispevke (od socialne)

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.05.2008, 21:58

clock-img

sanwebdra

pencil-img

1015

Se je meni enako zgodilo, razen bolniške ... pa so mi šli na roko in podaljšali, da sem dobila polno porodniško ... saj veš 12 mesecev prej plačan starševski dodatek ....user posted image

Ko pa je potekla pogodba pa hop po delovno knjižico in zdaj že aktivno iščem službo, ker bo september kmalu tu!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.5.2008 21:59:39 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

clock-img

24.05.2008, 22:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko ti podaljšajo, ni jim pa treba. Meni niso. V 7m so mi dali knjigo in čao. Poznam jih pa mnogo, katerim so podaljšali in jim tako šli na roko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem