writing-img

nosečnost-spolnost

clock-img

14.09.2009, 13:40

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me do katerega meseca imaš lahko spolne odnose.lp.nanauser posted image user posted image

clock-img

14.09.2009, 13:41

clock-img

NANA123

pencil-img

374

v času nosečnosti seveda

clock-img

14.09.2009, 13:41

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

če je vse ok potem do konca.

clock-img

14.09.2009, 13:45

clock-img

Oceania

pencil-img

762

IZVIRNO SPOROČILO: NANA123

Zanima me do katerega meseca imaš lahko spolne odnose.lp.nanauser posted image user posted image

Super vprašanje.user posted image

clock-img

14.09.2009, 13:47

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

če je s tabo vse ok in če se dobro počutiš vse do zadnjega dneva

clock-img

14.09.2009, 14:05

clock-img

Anonimen

In zakaj jih ne bi imel dokler otrok ne pokuka ven user posted image

clock-img

14.09.2009, 14:08

clock-img

water lily

pencil-img

806

Ene še med porodom orgazme doživljajo tk da...user posted image

clock-img

14.09.2009, 14:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Ej, ne dolgo nazaj sem nekje zasledila, da je to res in zakaj do tega sploh pride.

Porodna bolečina je zelo specifična in možgani jo pri porodu prvič občutijo, zato ne vedo, kam jo uvrstiti v okviru tega, kar imajo do tedaj že zabeleženo. Potem pa včasih ustrelijo mimo in spožijo občutek za orgazem, namesto za bolečino user posted image . Baje zato, ker sta centra za bolečino in ugodje zelo blizu eden drugega in to možgane zmede. Nekaj takega no, se ne spomnim točno.
Ni pa to zato, ker bi neka ženska med porodom uživala. Le signali zaidejo.

clock-img

14.09.2009, 14:21

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Kot so že  druge napisale, če je s teboj zdravstveno vse v redu, imaš lahko spolne odnose čisto do konca nosečnosti user posted image ......

clock-img

14.09.2009, 21:30

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Porodna bolečina je zelo specifična in možgani jo pri porodu prvič občutijo, zato ne vedo, kam jo uvrstiti v okviru tega, kar imajo do tedaj že zabeleženo. Potem pa včasih ustrelijo mimo in spožijo občutek za orgazem, namesto za bolečino user posted image .

Si mi pa dala malo upanja, da še bodo moji možgani pri porodu ustrelili mimouser posted image . Pri prvem porodu namreč niso...user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

14.09.2009, 23:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Porodna bolečina je zelo specifična in možgani jo pri porodu prvič občutijo, zato ne vedo, kam jo uvrstiti v okviru tega, kar imajo do tedaj že zabeleženo. Potem pa včasih ustrelijo mimo in spožijo občutek za orgazem, namesto za bolečino user posted image .

Si mi pa dala malo upanja, da še bodo moji možgani pri porodu ustrelili mimouser posted image . Pri prvem porodu namreč niso...user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo zdaj že vejo, zakaj se gre, tako da bodo še težje zgrešili user posted image .

Moji so dvakrat zadeli v bistvo - da namreč boli user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem