writing-img

nosečnost

clock-img

17.12.2006, 15:46

clock-img

Anonimen

zdravo! zanima me kako bi odpravila težave  z hemeroidi v nosečnosti sem v 8 mesecu. na wc redno hodim samo sedaj ko se mi je to pojavilo se bojim da se bo še bolj razbolelo. ali naj to omenim svoji G. sicer sem slabokrvna ta teden bom dobila injekcijo, ker mi tablete in prehrana nič ne pomaga. prosim če mi katera svetuje oz. ali je imela katera takšne težave.L.P.user posted image

clock-img

17.12.2006, 16:27

clock-img

Anonimen

Pejt do zdravnika, ti bo predpisal Faktu kremo za v danko, drugače pa ti svetujem da si rit opereš vedno, ko greš na veliko potrebo in si umivaš z mrzlo vodo, da nekoliko omiliš hemeroide oz. se jih lahko celo znebi, če je to na začetku. Ne bi te rada strašila, vendar največ hemeroidov dobijo ženske, ko rodijo in po mojem ne-bi rada, da se ti stanje še poslabša. Poskusi, drugače pa ti preostane samo še odstranitev operativno.

clock-img

17.12.2006, 19:17

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Res je bolje, da greš k zdravniku, saj bo on najbolje vedel kako naprej. Res pa je ta FAKTU krema odlična.user posted image Meni je zelo pomagala, ko sem imela probleme v bolnici (vendar ne v času nosečnosti).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem