writing-img

nosečnost da ali ne?

clock-img

07.07.2006, 07:22

clock-img

Sandra-10

pencil-img

30

v moj album sem dala sliko test za nosečnost zdaj pa me zanima kaj si mislita a je to nosečnost ali ni delala sem baby check mini z jutranjimurinom po 8 minutah se je pokazalo tole. zanima me če je veljaven test po 8 minutah ali ne.
prosim za vaša mnenja

lp

clock-img

07.07.2006, 07:32

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Sandra, meni to izgleda pozitivno...edino za 8 min ne vem... Kaj pa če greš kupit še Clear Blue in narediš jutri zjutraj?

Ja, vam, 24ur negotovosti so hude mukeuser posted image

Javi, kaj bo. Držim pesti!!!

krepat ma ne molat

clock-img

07.07.2006, 07:47

clock-img

Bety

pencil-img

546

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2006, 07:47

clock-img

SM10

pencil-img

436

Test ni veljaven več po 10 minutah. Tako, da jaz ti kar čestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2006, 07:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz temu baby chek testu nič ne zaupam, dosti boljši mi je Clearblue, pokaže takoj, tudi v popoldanskih urah. Meni je vedno pokazal nosečnost popoldan.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.07.2006, 08:22

clock-img

Teya*D.

pencil-img

391

Muki1 se prav strinjam s tabo! Sama sem zdaj zjutraj delala test, pa ne vem ali se vidi črtica čisto malo ali pa sem jaz nora že nora!user posted image
Sandra tebi pa kar čestitam! Tebi je vsekakor pokazal velik + za user posted image .

clock-img

07.07.2006, 08:25

clock-img

urskas

pencil-img

683

Ja čestitam user posted image .
Tole je ziher pozitivno.
Glede zanesljivosti pa tole, jest sem delala BC dva dni pred pričakovano M, popoldan in je bil rezultat podoben (tudi nekje 8 minut). sicer sem žez tri dni delala še test Viola in je bila takoj vidna lepa črtica.

tako da ti še enkrat čestitam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2006, 09:13

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Meni je BC mini pokazala isto, pa lahko vidiš kako daleč smo že. Čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2006, 09:20

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja seveda je user posted image , poglej moj album, druga nosečnost- slika od BC testa, pa boš vidla, meni je prvi enako pokazal!
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2006, 14:00

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Sandra, nič ne javiš? Ali sem jaz spregledala?

krepat ma ne molat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem