writing-img

nosečnost in študentsko delo

clock-img

19.02.2009, 11:41

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

živjo punce!

ker vsak dan razmišlam o svojem otroku, sem se sedaj spomnila na prihajajoče mesece, v katerih sem lahko že noseča. to pa zna bit nekakšen problem....ker končujem šolanje,moram opraviti še obvezno prakso, ki pa bo v zelo dobrem podjetju, v katerem upam, da bom to poletje delala tudi kot študentka. zanima me,kako v podjetjih gledajo na noseče študentke,ker bi blo zelo žalostno, če me ne bi hotli gledat, če bi bila noseča. vsekakor ne bi rada te priložnosti spustila z rok, vseeno pa mislim, da bi mi otrok pomenil veliko več. kakšne imate izkušnje s tem?

lep sončen dan vam želi
alenka

clock-img

19.02.2009, 14:09

clock-img

sajka

pencil-img

57

vsaka nosecnica ima svoje pravice na delovnem mestu.Izkusenj sicer nimam,verjetno bos opravljala lazja dela

clock-img

19.02.2009, 14:14

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

ja odvisno kaj boš delala, kok visoko boš noseča itd... pomoje te ne bi kar odj... če boš pač noseča 

clock-img

19.02.2009, 14:25

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

delala bi v pisarni....ja ne vem, glede na to, da sm študentka,lhk nardijo z mano,kar hočejo....
bomo vidl,ampak kljub temu bova delala na otročku....
pa hvala za vaša mnenja.

lp alenka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem