cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost in astma

clock-img

09.10.2008, 21:29

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Zanima me ali ima katera od nosečk astmo in ali ima sedaj povečane težave s tem.
Sem v 15 tednu in pričenjam opažati da se ponoči zbujam zaradi težkega dihanja. Moram še dodati da imam drugače urejeno astmo in že nekaj časa sem bila popolnoma brez težav in zdravil, sedaj pa so se pričele pojavljati težave in G. mi je svetoval naj po potrebi jemljem Ventolin, ki ne škoduje user posted image .

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

clock-img

09.10.2008, 21:50

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Seveda jo imamo in poslabšanje je značilno za user posted image , ker rabiš več kisika, imaš več krvi, pljuča so pa bolj stisnjena kot sicer.

http://www.ringaraja.net/forum/astma_v_nose%C4%8Dnosti/m_3088825/tm.htm

clock-img

09.10.2008, 22:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2008, 22:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2008, 23:20

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ventolin zamenjaj z Berodualom ali kakim drugim in to takoj - pojdi do zdravnice, povej, da si noseča in naj ti da zdravila na B listi, ne pa na C!

Ja, tudi meni je bilo v 3. trimesečju lažje - ampak to je logično, saj se takrat maternica malo spusti in manj pritiska na dihalne organe...

clock-img

05.12.2008, 17:02

clock-img

pezbar

pencil-img

202

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ventolin zamenjaj z Berodualom ali kakim drugim in to takoj - pojdi do zdravnice, povej, da si noseča in naj ti da zdravila na B listi, ne pa na C!

Hm, pri meni je bilo takole: že nekaj let redno na Flixotide, potem tudi Seretide, za akutne zadeve pa Berodual. V 16. tednu user posted image dobila hud napad astme, bila 1 noč na urgenci in potem 16 dni na Golniku, priklopljena na kisik, dala skoz vse možne inhalatorje. Od takrat imam predpisano Flixotide in po potrebi Ventolin.
Ronja, je Ventolin slabši kot Berodual? Moj pulmolog mi je pred leti predpisal Berodual, ampak na Golniku, kjer so res stručkoti in so se res potrudili zame, pa so mi dali Ventolinuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem