cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost in naklofen

clock-img

09.06.2009, 21:33

clock-img

Anonimen

imam eno vprašanje in sem zelo zaskrbljena! danes sem imela zobozdravnika in me je nato zelo bolel zob in sem vzela naklofen (ker je to moja prva user posted image  se sploh nisem vedela da ga ne smem vzeti)!! noseča pa sem 8t! sedaj me pa zanima če imam lahko kakšne posledice glede tega zdravila!!

hvala za odgovor!!

lep pozdrav

clock-img

09.06.2009, 21:43

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

tudi jaz sem imela danes zobozdravnika in sem imela bolečine ker sem pač zagriznila v kruh in papriko, vzela sem rajši lekadol in bolečine so minile!

glede naklofena pa res nebi nič vedela! upam da bo s tvojo pikico vse vredu!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

clock-img

09.06.2009, 21:50

clock-img

Menta

pencil-img

216

Jaz vedno vzamem lekadol. Mi je moja G rekla, da lahko. Drugače pa preberi, kaj piše v navodilih naklofena ali pa jutri pokliči G in vprašaj. Po moje ti bo razložil, kako je z naklofenom.

Srečno pa brez panike! Menim, da ne more bit nič kaj takega.

clock-img

09.06.2009, 22:44

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

Kar brez skrbi, od enega naklofena pa ne bo nič narobe, večja težava je, če bi jih jemala kar naprej. Tudi po porodu oz. v času dojenja naj ne bi jemal naklofena in prva stvar, ki jo v porodnišnici dobiš je naklofenuser posted image .
Drugič raje vazami lekadol.
Ko sem bila noseča ene 10 tednov sem tud jst imela zobarja, ( pa se ga zelo bojim in vedno dobim inekcijo) pa sem zobozdravnico vprašala, kako je s tem, pa mi je odgovorila, da je otroček bolj v stiski, če mene boli, kot pa od injekcije!!

Srečno!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

10.06.2009, 07:00

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Glej, ne se tolk sekirat, od enega naklofena res ne bo nič narobe. Ampak če te še boli, raje vzemi lekadol, pa bouser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

10.06.2009, 10:06

clock-img

Svet

pencil-img

326

ni panike

men so ga dal v P v 25t k sem mela take bolečinepri prejšnji nosečnosti...

pa je vse ok:)))

clock-img

03.01.2016, 20:48

clock-img

Pandica12

pencil-img

1

Zivio!
Mene pa nekaj zanima sem komaj zanosila sm v 3 tednu pa me kr trebuscek boli pa nevem zakaj to je moja prva user posted image saj sem stara 17 let.. Pa me zanima ce lahko vzamem Naklofen ali raj ne?

Lp.pandica

clock-img

20.01.2016, 23:47

clock-img

Bigmamma

pencil-img

215

V nosečnosti naj ne bi jemala nobenih zdravil, z izjemo Lekadola. Bolečine pa kar lahko pripišeš "čarom" nosečnostiuser posted image

clock-img

21.01.2016, 07:25

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ko posegate po katerihkoli tabletkih je najbolje, da se pozanimate ( magar v lekarni ) v katero skupino po FDA lestvici paše - A,B,C ... A in B je še ok, drugo pa bolje, da ne posegate .... pod A spada lekadol, pod B pa določeni antibiotiki .... tok v vednost ... če vas kdaj premami, da bi kaj uzele pa ne veste ali lahko ali ne ... najbolje poklicat v lekarno in vprašati ... one majo tm register vseh zdravil po tej lestvici ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem