writing-img

nosečnost in prehlad

clock-img

14.01.2011, 12:16

clock-img

mariy

pencil-img

128

lp,
Sem noseča in me zanima, če mi lahko katera svetuje kaj lahko vzamem proti prehladu, ker si resnično ničesar ne upam razen limone in čaja.
Pri prvi nosečnosti nisem imela takšnih problemom, saj sem bila cel čas zdrava, sedaj pa se me loteva nekakšen prehlad in me zanima kaj je katera vzela če je bila prehlajena?
Za pomoč in nasvet se vam že vnaprej zahvaljujem!

clock-img

14.01.2011, 12:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

Lekadol.

clock-img

14.01.2011, 12:20

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

clock-img

14.01.2011, 12:46

clock-img

mariy

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

Ja imamo tud pri nas vršičke, bezo, med to vse uporabljamo, vendar pa me je najbolj zanimalo to za grlo(joj se opravičujem bi že lahko takoj direk napisala), ker me boli in imam nahod, pa se bojim da bi se iz tega razvilo kaj več.
Namreč sem v lekarni kupila pršilo za nos, ki se imenuje NASIC za otroke, ker je tamalemu kar lilo iz njega in mu je zelo pomagalo, vendar pa piše v navodilah da ga nosečnica ne smejo uporabljati, ker ni dovolj podatkov o njegovih učinkih na plod.

punce hvala

clock-img

14.01.2011, 13:18

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

clock-img

14.01.2011, 13:49

clock-img

mariy

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

hvala, na to se pa res nisem niti spolnala, res ste super

clock-img

14.01.2011, 16:18

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Komot vzameš Lekadol.

clock-img

14.01.2011, 22:45

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Za grlo je zelo dober Granobil, kot je že ena napisala. In pa inhalacije mete.. Ima takšen mentolov volnj in je super. Ali pa grgranje čaja mete ali pa žajblja (za žajbelj pa ne vem, če se lahko uporablja v nosečnosti..)

clock-img

14.01.2011, 22:46

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Pozabila pa sem seveda veliko čaja in meda..

clock-img

15.01.2011, 17:56

clock-img

mariy

pencil-img

128

O punce res ste super, morem vam povedat, da se moje zdravje vidno izboljšujeuser posted image , ker tale inhalacijauser posted image mi je res ful pomagala in granobil.
Res hvala vam res ste super

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem