writing-img

nosečnost in rentgen

clock-img

13.08.2007, 19:19

clock-img

Anonimen

Lepo bi vas prosila, če mi lahko katera pomaga in mi odgovori na moje vprašanje, oziroma mojo skrb.
Pred dnevi sem imela rentgen, zdaj mi pa M zamuja že 9 dni.Jutri bom naredila test, vendar me zanima koliko lahko rentgen vpliva na nosečnost.Bo kaj narobe, če sem slučajno zanosila.Hvala za odgovore.user posted image

clock-img

13.08.2007, 19:32

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Če je to samo enkrat drastičnega vpliva ne more imeti po moje.

Upam da bo rezultat testa tak kot si želiš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

13.08.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

Sevanje je škodljivo,če se pogosto in dalj časa obsevaš.
Ko pa greš pa povej,češ,da si noseča te bodo,no tako in tako morajo vsakič,
torej ti bodo dali svinčeno zaščito čez rodila.

clock-img

13.08.2007, 19:56

clock-img

Anonimen

Hvala obema user posted image

clock-img

13.08.2007, 20:10

clock-img

nizy

pencil-img

1993

Živjo,
jaz sem tudi imela slikanje gležnja ,pa nisem vedela ,da sem noseča. Po 5 dneh pa je M zamujala ,test user posted image . Pa sem šla k svojemu G na pogovor , pa je rekel ,da če kj narobe ,da bo šlo itak naprej ,no zaenkrat je menda vse vredu. Noseča sem 15t. Še zmeraj me malo skrbi ,ampak mislim pozitivno .Upam ,da sem ti kj pomagala.

LP,

clock-img

13.08.2007, 21:06

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela rtg zoba, ko še nisem vedela za nosečnost, pa je bilo vse ok. Zaščitijo te tako ali tako.

clock-img

14.08.2007, 00:17

clock-img

flower power

pencil-img

191

moja sestrična je šla na rentgen ko še ni vedela da je noseča. in ko je to povedala svoji ginekologinji ji je rekla da mora nujno it splav delat. itak da ga ni šla in danes ima super zdravega fantka.

clock-img

14.08.2007, 08:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: flower power

moja sestrična je šla na rentgen ko še ni vedela da je noseča. in ko je to povedala svoji ginekologinji ji je rekla da mora nujno it splav delat. itak da ga ni šla in danes ima super zdravega fantka.

Kaj?????????!!!!!!!Pa kaj za ena zdravnica pa je to?!!!!!!!!
Ma mislim,tale pa ni dokončala študijauser posted image
Sošolka imela prometno,zlomljena stegnenica,predstavljajte si,kolikokrat je morala na rentgen,pa v tretjem mesecu nosečnosti.Koliko je pretrpela,koliko je
preležala na takciji,kolikokrat na slikanje,pa je rodila zdravega otroka.

clock-img

14.08.2007, 10:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: flower power

Ja, točno to se je zgodilo tudi moji bivši sošolki user posted image  Ampak je reva zaupala svojemu ginekologu, nikomur ni ničesar pravila in zato tudi ni dobila nobenih drugačnih informacij! Potem pa je čez pol leta na forumu dr. Pušenjaka slučajno prebrala, da je splav v takih primerih nepotreben, ker itak pride do SS, če bi bilo kaj narobe. Pa še to le v izredno redkih primerih. Takrat mi je zaupala, kaj se ji je zgodilo... Vsi smo jo skušali potolažiti in ji dopovedati, da ni ona kriva, ampak vem, da si bo celo življenje očitala... Ginekolog, ki jo je poslal splavit, pa itak ne nosi v naši človečni, zlati, pošteni državici nobene odgovornosti user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

14.08.2007, 11:23

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pred dnevi sem imela rentgen, zdaj mi pa M zamuja že 9 dni.Jutri bom naredila test,

In? Je ali ni?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem