writing-img

nosečnost in vnetje slepiča

clock-img

17.01.2009, 19:25

clock-img

daisyb

pencil-img

419

pozdravljene,

sem v 16 tednu in sem bila pred tednom operirana zaradi vnetja slepiča. včeraj sem prišla iz bolnišnice..zaenkrat sem v redu...mal me še peče in zateguje...rana pa se je že lepo zacelila.

zaenkrat imam do četrtka bolniško.....do pregleda pri ginekologinji. v bolnišnici mi je en ginekolog rekel, da bom mogla met vsaj še 4 tedne bolniške, drugi pa nič ni rekel...niti kaj lahko delam in kaj ne (ne vem niti kolk lahko kej migam). ali je imela katera to operacijo in koliko bolniške je imela po operaciji?

4 tedni se mi zdijo kar dolgi....ker sem že tako dva tedna na bolniški.

lp,

daisyb

clock-img

17.01.2009, 19:34

clock-img

Anonimen

O hudiča,a še to izvajajo med nosečnostjo?Ja super,da se da takle rešituser posted image

Bolniška....po moji logiki bi mogla biti kar nekaj časa domauser posted image

clock-img

17.01.2009, 19:44

clock-img

daisyb

pencil-img

419

v glavnem...če si noseč po 15 tednu te operirajo brez razmišljanja..saj ni za čakat, da se slepič razlije. pa tudi v bolnišnici namesto 3 dni sem bla celih osem, da so še šive pobrali. skratka...zelo te pogledajo in pazijo.

sem mela totalno anestezijo..ne lih močne saj sem na koncu že mal čutila....

isti dan so me vzeli in operirali.....zna pa bit operacija bolj rizična na koncu nosečnosti..in na začetku pa itak zaradi narkoze. pol pa si rečeš..še k sreči, da se mi je zgodilo sedaj!

upam, da mi do poroda ne bo treba več v bolnišnico.

clock-img

17.01.2009, 20:01

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

hej...jaz sem imela operacijo na koncu 5 meseca nosečnosti...bolniške? ne spomnim se, vem pa da sem morala počivat zelo dolgo. Pa v bolnišnici sem bila 10 dni.

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem