IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pravijo da moraš zobe popravit preden zanosiš,to mi je rekla zelo dobra zdravnica.kakršne koli injekcije itd.je kot da bi jedli tablete med nosečnostjo.
primer;moja sodelavka je šla k zobarju ko je bila že noseča,a še ni vedela in kaj je sledilo po protibolečinski injekciji?ss!!!samo ven je stopila in je začela krvavet!brez heca...
Kdo pa lahko potrdi, da je injekcija kriva za SS?
Glede prvega stavka pa tole: Dokler nisem zanosila, nisem imela popolnoma nobenih problemov z zobmi. Enostavno ni bilo kaj popravlat! Po zanositvi pa so se začeli problemi in bolečine... Noseča sem 25 tednov, pa sem bila v tem času že vsaj 10x pri zobozdravniku, zaradi 2 zobov, ki me neprestano bolita!
Da, dal mi je tudi injekcijo.
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Men so pa pri zobarju in na ginekološki kliniki rekli, da lokalna anestezija na noben način ne vpliva na otroka v maternici. Edino rentgen in pa kake močne protibolečinske tablete so nevarne.
G mi je popolnoma isto odgovorila. Lokalna anestezija na noben način ne vpliva na otroka. Baje, da sploh ne pride v krvni obtok, tako da bi lahko prišla do otroka. Je pa res, da mi je zobozdravnik dal najmanjšo dozo 1 ml, pa še tista mi je držala 5 ur

In to zato, ker mi je iz zoba odstranil živec, ki se mi je vnel. Ne zaradi zalivke, za takšne stvari injekcije ne rabim.
Pulili mi pa niso nič (še? - upam, da ne bo treba), tako da ne vem kako je s tem. Baje pa, da se lahko puli med nosečnostjo.