cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost v času študija- kaj mi pripada????

clock-img

27.03.2009, 11:38

clock-img

danc

pencil-img

28

Lep pozdrav vsem!
Sem v 2 letniku faxa in user posted image ...v začetku septembra imam rok user posted image , zato me zanima kakšne so ugodnosti, oz. denarne pomoči.
Kakšna bi bila razlika v tem če sva s partnerjem prijavljena na istem naslovu, ali vsak na svojem kot do zdaj? Po pravici povedano, ne bi spreminjala prebivališča, oz. šla živet k njegovim... user posted image
Fant ima okrog 700- 800E plače seveda s potnimi stroški in malico, osnovo pa nevem kakšno ima mislim da nekje 500E. user posted image
Prosim če mi katera zna razložit kako je najbolje, ter do česa sem upravičena (kakšna je vsota), saj se bo vsak ficek poznal user posted image

najlepša hvala vsem

clock-img

27.03.2009, 11:50

clock-img

pipic

pencil-img

392

Kaj je najbolje?Najbolje je ,da da napišeš tako kot je v resnici.
naslov nima blage veze z pomočjo.Sta skupaj in je to izvenzakonska skupnost.Njegovi in tvoji prihodki se štejejo.

clock-img

27.03.2009, 12:08

clock-img

danc

pencil-img

28

pa se šteje to potem kot izvenzakonska skupnost, pa se štejejo njegovi dohodki, pa lahko ostanem prijavljena doma, ali moram biti prijavljena na isti naslov kot on?

< Sporočilo je popravil danc -- 27.3.2009 12:10:14 >

clock-img

27.03.2009, 12:10

clock-img

pipic

pencil-img

392

Kam se prijaviš ni pomembno.
Sta skupaj in ste družina no oz. boste
Prihodki se štejejo od obeh

clock-img

27.03.2009, 12:14

clock-img

danc

pencil-img

28

aha. in kaj mi v takšni situaciji oz. pri njegovih dohodkih pripada?
hvala za pomoč, ker o teh zadevah res nimam pojma, sicer sem nekaj gledala, samo se ne znajdem najbolje...

clock-img

27.03.2009, 12:16

clock-img

pipic

pencil-img

392

zaprosiš lahko 2x letno za izredno pomoč
denarna pomoč ti ne pripada.
Dobiš starševski dodatek,otroški dodatek,zaprosi za štipendijo

clock-img

27.03.2009, 20:33

clock-img

leasnurer

pencil-img

52

Pripada ti starševski dodatek, otroški dodatek ter za štipendijo lahko zaprosiš, če je do sedaj nimaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem