writing-img

nosečnpst in bolečine

clock-img

12.01.2008, 18:54

clock-img

maja0301

pencil-img

1

noseča sem 20 tednov in imam bolečine v spodnjem delu trebuha. ginekolog pravi, da je vse ok, vendar v kolikor ne mirujem boli.

clock-img

12.01.2008, 20:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Verjetno zarad raztezanja maternice.

clock-img

12.01.2008, 20:46

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Se pridružujem Naji3.user posted image

clock-img

12.01.2008, 20:56

clock-img

katra55

pencil-img

1970

To je zaradi raztezanja maternice, mene je na čase tako bolelo, da sem komaj hodila.

clock-img

12.01.2008, 22:56

clock-img

Anonimen

Meni je zdravnica rekla, da se maternica najbolj intenzivno razteza okrog 6 in potem okrog 20 tedna, zato brez skrbi in uživaj v user posted image .

clock-img

13.01.2008, 00:21

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Tudi mene je bolelo v 20 tednu. Nato se je čudežno umirilo. user posted image

clock-img

13.01.2008, 01:14

clock-img

matic01

pencil-img

5

Najprej čestitke!

Verjamem, da te bolečine skrbijo. Upoštevaj namige svojega telesa, ki se preoblikuje, zato počivaj. Tako boš bolj mirna  in bolj zaupala besedam ginekologa. Jaz sem preležala skoraj 6 zadnjih mesecev. Tudi sem imela bolečine iin krče vseskozi. A,pak sedaj uzivam z mojim 7 mesečnim Maticem! Pusti obveze in opravili, misli nase in na vajinega dojenčka, ki raste v tebi.

Vse dobro

clock-img

13.01.2008, 01:41

clock-img

zalazoya

pencil-img

336

hoj

tudi sama imam isti problem, boli me v spodnjem delu trebuha, če mirujem je OK in ginekologinja pravi da je vse OK in naj bolj počivam. Sem v 22 tednu.

Sem brala v reviji mama in v nosečniškem planerju, da so v tem času te bolečine kar pogoste, je pa res da na momente tud mene skrbi. Ja bo treba pozitivno naprej.

Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 11:09

clock-img

jaša2

pencil-img

658

točno tako, kot pravijo ostale. maternica se razteza. ravno tako malo boli tudi potem po porodu, ko se maternica krči.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

14.01.2008, 20:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 19. tednu, pa me tudi tko boli. Nisem bila še pri zdravniku, ampak verjetno bo to to, kajne?

clock-img

15.01.2008, 20:30

clock-img

*BellaLuna*

pencil-img

195

Upam da ti je G preveril tudi maternični vrat. Če je ta trd in zaprt, potem ni panike.

Tudi jaz imam probleme z bolečim otrdevanjem trebuha že nekje od 20. tedna dalje. Ker me je bolelo tudi v mirovanju, sem dobila tablete in predpisano mirovanje. Je pa res, da sem imela tudi zmehčan maternični vrat in se je G bala, da bi se začela odpirat in bi mi tako grozil prezgodnji porod. Stanje je zdaj v 33. tednu še vedno isto, le da se ne sekiram več.

clock-img

15.01.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Ja, tudi mene tam spodaj zna močno boleti, sem v 22 T in včasih je tako hudo, da se niti z enega boka na druzga ne morem prestaviti. Ja to je nekaj čisto normalnega v user posted image . A kaj ko smo nosečke takoj prestrašene, da ni kaj narobe z našimi user posted image . Pozitivno moramo razmišljati pa bo vse OK.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem