writing-img

nosecniske obleke

clock-img

02.06.2008, 15:02

clock-img

admira

pencil-img

24

ojla punce,mogoce je to uprasanje tukaj res neumesno vendar me zanima kje se da kupit nosecniska obleka sam trenerke oblacim rada pa bi kavbojke ali kaksno krilo zdj za poletje.kje se da kupit kle na jesnicah ni nic pametnega v italiji pa tut nicesar pametnega ni,kje ste vi kupile oblacila zase....admira

clock-img

02.06.2008, 15:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ko sem bila prvič noseča, sem si kupila nosečniške hlače v Popku, za doma pa trenirke, ki so bile raztegljive, pa nisem rabila novih kupovat.

Sedaj je drugače, ker moram celo poletje čez dat, sem si na trgu kupila hlače, ki so 3/4, v pasu imajo široko elastiko, ne močno in so za zavezt. Vzela sem večjo številko in to je to. Čez pa dam kakšno tuniko. Pa tudi krila z elastičnega materiala sem gledala, samo za krilo še odlašamuser posted image .

Res se mi zdi škoda kupovat drage hlače za teh par mesecev.

Glede na to, da si z Jesenic, pa ne vem, kakšne štacune imate tam.

clock-img

02.06.2008, 15:08

clock-img

pety78

pencil-img

6109

V albumu mam slike, če te zanima in sicer krila in majčke iz H&M-a. Bodo še kasneje prišla prav. user posted image

clock-img

02.06.2008, 15:17

clock-img

admira

pencil-img

24

ma na jesenicah je obup hlace ki niso za nobeno rabo platnene 50 eu,da se ti zmesa vec ali manj imajo trenirke,ki sem jih sita ko bi rada sla vn bi mela mal elegantna oblacila

clock-img

02.06.2008, 15:19

clock-img

admira

pencil-img

24

ja a lohka vidim tvoj album mi posljes naslov

clock-img

02.06.2008, 17:05

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Večino imam iz H&M, nekaj iz Benettona pa iz Promoda. Pa veliko oblačil niti ni nosečniških. Moda je tako fajn letos, da je večina tunik itak ohlapnih.

clock-img

02.06.2008, 17:58

clock-img

Anonimen

H&M.

clock-img

02.06.2008, 18:05

clock-img

watershine

pencil-img

296

joj mislm da smo me v takem posrečenem obdobju noseče! zakaj?
ker je taka moda da nam to čist paše... jst sm si nabavla zalogo tunik (različnih krojev in barv) in seveda pajkice user posted image , ki so elastične da me nič ne tiščijo, udobne ker komaj kaj čutiš na sebi in tanke da mi res ni vroče... in vrjem da sm si v navadnih trgovinah nabavla veliko več za manj denarja kot bi zapravla v trgovinah za nosečnice (za manj stvari).

aja pa še elastične kikle-to pa itak zakon za čez poletje (k ti skos mal spodi piha pa te gladi user posted image )

zravn pa natikače al pa balerinke pa je usaka nosečnica tok luškana user posted image

< Sporočilo je popravil watershine -- 2.6.2008 18:18:06 >

clock-img

02.06.2008, 18:16

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

admira, zapelji se do Lj:
- do Rudnika, v Supernovo (H&M in C&A imata nosečniške poceni cunjice)
- pa do BTC, kjer imaš Popek (tam sem si kupila kavbojke), La Vie (v Baby centru - malo dražje a kvalitetno) in Kepico v hali A - dražje in meni ne preveč všečno- zimska kolekcija je bila vsa v rjavi, ki pa ni moja najljubša barva)

Pa srečno user posted image

clock-img

02.06.2008, 19:14

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz nosim pa kar navadne kavbojke z nizkim pasom. Buhi tako pride čez pas in nič ne tiši. Majčke sem pa zelo poceni preko Quelleta kupila. Kako stvar mi pa tudi prijateljice posodijo, saj vedo, da nosečniške obleke sploh niso poceni.

clock-img

02.06.2008, 20:10

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Prve hlače in majico sem kupila v Popku, večino ostalih stvari pa v H & M in C & A... 

clock-img

02.06.2008, 21:28

clock-img

facka

pencil-img

789

zapelji se do LJ, H&M ima, samo ne vem v kateri enoti, City park vem, da nima nosečniškega oddelka

clock-img

02.06.2008, 21:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V H&M imajo vsega boga za nosečnice. Na Rudniku. Ali pa v Celju je oddelek za nosečnice.

clock-img

03.06.2008, 06:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pety, zelo lepo krilo in majčkauser posted image .

Ja, meni je tudi všeč, da so tele tunike "izzumili"user posted image .

clock-img

03.06.2008, 09:38

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Imaš tudi C&A v Kranju "Qlandija"(al neki podobnega) nakupovalni center, vendar samo pod pogojem, da nisi neka ful suhica. Imajo najmanjšo konfekcijo za nosečke št.36, ki pa je meni veliko prevelika.

Sem si pa kupila njihove navadne kavbojke in majice v isti številki in je vse skupaj zakon. Nosečniške kavbojke niso ravno najboljše za nosit, ker preveč dol lezejo z vso tisto elastiko, je morada bolje kupiti navadne z nizkim pasom in jih brez problema lahko nosiš.

clock-img

03.06.2008, 16:49

clock-img

tonks

pencil-img

41

IZVIRNO SPOROČILO: admira

ojla punce,mogoce je to uprasanje tukaj res neumesno vendar me zanima kje se da kupit nosecniska obleka sam trenerke oblacim rada pa bi kavbojke ali kaksno krilo zdj za poletje.kje se da kupit kle na jesnicah ni nic pametnega v italiji pa tut nicesar pametnega ni,kje ste vi kupile oblacila zase....admira

Jaz sem zadnjič dobila lepe kavbojke v Lescah, trgovina Exit.

LP

clock-img

03.06.2008, 16:54

clock-img

tonks

pencil-img

41

IZVIRNO SPOROČILO: watershine
... jst sm si nabavla zalogo tunik (različnih krojev in barv) in seveda pajkice user posted image , ki so elastične da me nič ne tiščijo, udobne ker komaj kaj čutiš na sebi in tanke da mi res ni vroče...
aja pa še elastične kikle-to pa itak zakon za čez poletje (k ti skos mal spodi piha pa te gladi user posted image )

Jaz pa nič dost ne najdem po navadnih trgovinah user posted image . Kam naj se potem kej zapodim za tunikam, pajkicami in elastičnimi kiklami?

clock-img

03.06.2008, 17:05

clock-img

watershine

pencil-img

296

hočš rečt da v navadnih trgovinah ne najdeš kiklic, tunik in pajkic?sej tega je zdej ogromno povsoduser posted image

clock-img

06.06.2008, 19:34

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

nosečniške, lepe pa poceni: H&M in C&A.

clock-img

07.07.2008, 13:00

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

LadyDiva: a se ta dobi samo preko neta,ali še v kakšni trgovini tudi? Men je ful dobra, pa bi jo tudi imelauser posted image . Ali pa si jo bom dala tiskat, saj bi si jo le rada probala.

Končno smo trije:)

clock-img

07.07.2008, 13:15

clock-img

LadyDiva

pencil-img

4

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

LadyDiva: a se ta dobi samo preko neta,ali še v kakšni trgovini tudi? Men je ful dobra, pa bi jo tudi imelauser posted image . Ali pa si jo bom dala tiskat, saj bi si jo le rada probala.

V  trgovinah jih še nisem zasledila ampak sm slišala da so zelo drage,v tej spletni trgovini sm jo jst naročila in sm zadovoljna.Priporočamuser posted image

clock-img

08.07.2008, 12:27

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Ja, tole pa sem že nekje videla. Samo mi je ona prejšnja prav 'kjut'.user posted image

Končno smo trije:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem