writing-img

nosecnost & menstruacija

clock-img

20.12.2010, 11:39

clock-img

ditaaaa

pencil-img

2

Zivijo, imam en velik problem. Z partnerju zeliva zanosit, trudiva se ze vec mesecev. Vedno sem imela redni menstruacijski ciklus, zadnje tri mesece pa zamuja po 10 dni. Nimam nobenih simptomov nosecnosti, prav tako pa ne prihoda menstruacije. posvetovala sem se z zdravnico in pravi da je to samo problem spremembe bivanja ( svica). Vceraj sem opravila test nosecnosti in bil je negativen user posted image . menstruacije pa se kr ni user posted image  JE KAJ NAROBE Z MANO???? kaj stroriti????

menstruacija & zanositev

clock-img

20.12.2010, 11:40

clock-img

Anonimen

Če M zamuja več kot 3 mesece, potem je potrebno k ginekologu. Drugače je pa to čisto normalno - malo zaradi psihe, ker si želiš user posted image , malo zaradi pomešanih hormonov, če si prej jemala KT...

clock-img

20.12.2010, 17:29

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Res je bolje, da se greš kar mal G pokazal. Držim pesti, da se poštimauser posted image

clock-img

21.12.2010, 13:43

clock-img

ditaaaa

pencil-img

2

hmmm. M je tu; sicer po  10-ih dneh user posted image  . pregled pa bo jan. bomo vidli kaj bodo rekli...user posted image user posted image

menstruacija & zanositev

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem