writing-img

nosecnost in delo

clock-img

22.09.2008, 11:51

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Zivijo!

Ali katera mogoce ve kako je z nosecnostjo in hisnimi opravili?ali je mozno da bi lahko prepogibanje ali npr.ciscenje po tleh na kolenih skodilo nosecnosti?Cula sem prav tako da lahko pretirano iztegovanje rok v zrak povzroci ,da bi se popkovnica ovila okoli vratu,je to mogoce?Ce se katera ve kaj vec glede teh stvari,prosim za odgovor.

lepo se imejte

clock-img

22.09.2008, 11:55

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Jaz počnem vsa hišna opravila kot sem prej. seveda ne dvigujem pretirano težkih stvari. Sicer pa poslušaj svoje telo. Če se dobro počutiš, ni ovir. Če te začne kaj špikati, pa odnehaj in se spočij.

clock-img

22.09.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

Če bi bila jaz noseča bi trdila da se tega ne sme delat. Zihr v kkšni knjig piše da morjo možje to delatuser posted image

clock-img

22.09.2008, 12:04

clock-img

april09

pencil-img

796

larifari ob zdravi nosecnosti... ce bi bilo res, bo pol ze v dobi nabiralnistva izumrli ...

clock-img

22.09.2008, 12:19

clock-img

Anonimen

Na podobno vprašanje je enkrat (no, najbrž ne samo enkrat user posted image ) odgovoril tudi dr. Pušenjak - KLK.

clock-img

22.09.2008, 17:06

clock-img

Anonimen

Delaš lahko vse, kaolikor ti telo dopušča. Zaren v visoki noisečnosti se odsvetuje napor, ker greš lahko čez par ur že rodit, tak kot moja kolegica, ki je rodila še isti dan po pucanju zamrzovalne skrinje. Rodila je 1 mesec prezgodaj, hvala bogu je pupa zdrava in prava babura.user posted image

clock-img

24.09.2008, 05:56

clock-img

annya

pencil-img

216

Jaz sem sicer šele bolj na začetku, ampak vse normalno delam. Zdaj celo obiram jabolka (ker še hodim v šolo, bo treba nekaj dinarčkov našparat dokler se še da) in nimam nobenih problemov...vse v mejah normale...če bi me kje začelo bolet ali kaj podobnega bi pač nehala z delom...po moje telo že samo opozori !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem