writing-img

nosna črpalka?

clock-img

14.12.2006, 12:31

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

ojla!
mene pa zanima če je ok ta nosna črpalak za čisčenje noska pri novorojenčkih ali ste uporabljale kaj drugega???
hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

14.12.2006, 13:02

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Mi imamo (in je bila pri obeh zelo uporabna) crpalkico od chicco-ta. Ta mi je bila najboljsa predvsem zato, ker ima se en "podaljsek", ki je ful pripraven za mali nosek (brez tega je nastavek presirok). Otrocki drugace nasplosno ne marajo ciscenja noska, ampak nam je bila ta v komb. s fiziolosko prav okuser posted image .

P.s: so pa punce na tem forumu ze pisale o nekih crpalkah, ki dobijo  vakum iz sesalcauser posted image , pa takih, ko ti z usti potegnes zrakuser posted image ...kaj pa vem, men je to mal cudnouser posted image ...v glavnem te male crpalkice so cist ok!

clock-img

14.12.2006, 13:04

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Je nismo imeli,tako da ne vem

clock-img

14.12.2006, 13:28

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

jaz bi svetovala, da kr poglej, te čudne zadeve o katerih so punce pisale (aspirator Narhinel, ne vem kako se imenuje tisti iz Madžarske, ki gre na sesalec). Nam je bla tudi tanavadna pumpica OK, dokler nismo bili fejst zabasani, pol je pa odpovedala. In odkar imamo Narhinel, je ne uporabljamo več. Tega, pa ne bi dala za nič na svetu stran, naš ima sedaj skoraj 14 mesecev in ga še vedno uporabljamo. V glavnem plačam, da mi ga ne odnese kdo.

clock-img

14.12.2006, 14:05

clock-img

triša

pencil-img

550

Narhinel ,kak pa to zgleda.

clock-img

14.12.2006, 14:54

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mi imamo nosno črpalko od Chicco-ta, pa smo zelo zadovoljni z njo... user posted image

clock-img

14.12.2006, 16:46

clock-img

anjaa

pencil-img

228

mi imamo uno pumpico od nuby za 600 sit in je kul, ne kompliciramo

clock-img

14.12.2006, 20:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.12.2006, 21:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.12.2006, 22:51

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pumpica (mislim, da imamo NUKovo) na začetku pri nas ni prišla v poštev, ker je bila prevelika. Mi vedno čistimo samo s fiziološko, če je kak smrkelj blizu, ga ven zbezam z vato ali vatirano palčko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

22.12.2006, 21:46

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Sprva smo se mučili s fiziološko in vatico,pumpica nukova ni skor nič ven potegnila,sam razdražla otroka.zdaj imamo tito napravco z madžarskega in je nosek brez problema očiščen,otrok pa ni tečn,ker je takoj fertikuser posted image

clock-img

23.12.2006, 19:38

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Narhinel je res zakon user posted image !
Sem imela en kup tistih navadnih pumpic (Chicco, Nuk, Nuby,...) in so bile vse zanič, ker zelo malo ven potegnejo v primerjavi z Narhinelom. Pa dolgo traja s temi pumpicami, moja user posted image  pa se je drla kot zmešana. Potem pa smo nabavili Narhinel in v par sekundah je smrkelj zunaj. Sedaj, ko pa ima ful zabasan nosek pa je treba ene parkarat potegnit in gre tooooooooliko ven. Če pa ima bolj suhe šmrklje, pa ji najprej s fiziološko nasprejam nosek, potem pa potegnem ven z Narhinelom. Glih danes sem šla kupit še enega, da ga bom imela vedno v avtu, ker je moja user posted image  zadnje čase skozi šmrkava. Pa tudi kolegicam sem ga priporčila in so se mi vse zahvaljevale, ker je aspiratorček res zelo učinkovit, stane pa od 8-9 EUR, odvisno v kateri lekarni ga kupiš.
Skratka priporočam!

clock-img

26.12.2006, 07:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kaj se da to dobit tudi pri nas v Slo? Ali kje???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem