writing-img

nosni aspirator v sterilizator?

clock-img

27.03.2010, 15:18

clock-img

anika87

pencil-img

767

Živjo!
Ker sem že pred časom v sterilizatorju uničila nekaj (sem že pozabla kaj, ampak nekaj se mi je stopilo oz. skrčilo) me zanima, ali lahko dam v parni sterilizator od Aventa nosni aspirator na dah od Bebe Confort? Oz. kateri del ne, če ne?
Hvala!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

27.03.2010, 15:48

clock-img

rija

pencil-img

15589

aspiratorjev se ne sterilizira. opereš z vročo vodo in to je to. niti nekih čistil ni dobro uporabljati.

...vox populi...

clock-img

27.03.2010, 18:42

clock-img

naja78

pencil-img

2169

AH JA!!
pa kaj je nos sterilen al kaj????speri pod vročo vodo in bo ok.user posted image user posted image

clock-img

27.03.2010, 21:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem ga prekuhala enkrat. Pa ni nič bilo narobe.

clock-img

27.03.2010, 23:01

clock-img

Anonimen

Jaz nosni aspiratorček po vsakem prebolelem zamašenem nosk samo namočila v tekočino za steriliziranje od Chichota ... ko je pa v redni uporabi ga pa samo po vsaki uporabi pod fino vročo vodo sperem.Prekuhavat ali v pari sterilizirat se jih pa ne sme (tako piše v navodilih).

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.3.2010 23:02:04 >

clock-img

28.03.2010, 16:11

clock-img

anika87

pencil-img

767

Aha, hvala punce za odgovore!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem