writing-img

nova gripa

clock-img

14.11.2009, 13:57

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

Nisem še zasledila, ali je tu kaj govora o novi gripi, me pa zanima mnenje ali se bi cepili ali ne.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

14.11.2009, 14:57

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Že za navadno gripo sem se cepila samo enkar in dobila tako reakcijo da sem potem res odležala 14 dni v postelji. Drugače pa bolj ko berem razne članke o teg gripi bolj sem prepričana da se ne bom cepila niti noben drug družinski član.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

14.11.2009, 17:37

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Zadnjih 5 let se cepim za navadno gripo in nisem imela NOBENIH stranskih učinkov. Ker imamo doma otroka, ki spada v rizično skupino, ga bomo cepili za "pandemsko gripo". Poleg tega se bomo tudi vsi v družini cepili za to gripo.

Sem že naveličana slediti temin onim čudnim debatam o cepljenju in cepivu. Resnično se s tem že bremenim zadnje 4 ali 5 mesecev. In imam pol kufer debat po TV in radiu, časopisih.

Mi se bomo, zgolj zaradi tega, ker ima otrok že tako hude pljučne težave.

Če teh problemov ne bi bilo, pa mislim, da se ne bi cepili.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

14.11.2009, 17:47

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj
Nisem še zasledila, ali je tu kaj govora o novi gripi, me pa zanima mnenje ali se bi cepili ali ne.

Malo pobrskaj - je že vsaj 5 tem odprtih o novi gripi na RR na različnih podforumih (čvekanje v tri dni, otroci, nosečnost in porod ...).

In še moj odgovor - NE, pri nas se ne bo nihče cepil.

clock-img

15.11.2009, 00:44

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Zadnjih 5 let se cepim za navadno gripo in nisem imela NOBENIH stranskih učinkov. Ker imamo doma otroka, ki spada v rizično skupino, ga bomo cepili za "pandemsko gripo". Poleg tega se bomo tudi vsi v družini cepili za to gripo.

Sem že naveličana slediti temin onim čudnim debatam o cepljenju in cepivu. Resnično se s tem že bremenim zadnje 4 ali 5 mesecev. In imam pol kufer debat po TV in radiu, časopisih.

Mi se bomo, zgolj zaradi tega, ker ima otrok že tako hude pljučne težave.

Če teh problemov ne bi bilo, pa mislim, da se ne bi cepili.

kaj mi lahko poveš kaj je narobe z tvojim otrokom glede pljuč! naš je nedonošenček, star tako kot tvoj, pa se vseeno nebomo odločii za ceplejenje. kaj so vam naročili P.??

Hvala za odgovor!!

clock-img

16.11.2009, 21:10

clock-img

ely*

pencil-img

221

ne, preveč stranskih učinkov

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem