writing-img

nova lestvica

clock-img

22.01.2006, 16:47

clock-img

Anonimen

Punce, a ve katera kdaj pride ven nova lestvica za plačilo vrtca?

clock-img

22.01.2006, 17:02

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Kolikor vem jaz je že zunaj... Kaj pa odločbe za znižano plačilo, ali ste jih že dobile user posted image  ?

clock-img

22.01.2006, 21:05

clock-img

Anonimen

Kje pa... v našem vrtcu nam je rekla računovodkinja, da se zna zgodit, da bodo prišle šele maja...

clock-img

22.01.2006, 21:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hm...zanimivo. Jaz že ziher vem, da sem ostala v istem plačilnem razredu. Odločbe pa še nisem prejela.

clock-img

24.01.2006, 23:46

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

A mi lahko katera prosim pove, kje pridem do te lestvice oz. kako izračunam, koliko bo prišel vrtec.
Zdaj bomo prvič vložili vlogo, pa se še malo lovim.

Ful vam hvala!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

25.01.2006, 17:40

clock-img

vevi2

pencil-img

43

Jaz sem ravno včeraj govorila z računovodkinjo iz vrtca, tudi mi smo vpislali otroka v vrtec in nas zanima koliko bo za plačat. No  njen odgovor je bil, da sicer že ima lestvico, vendar še ni odločeno ali bo veljala, ker so pripombe nanjo. Jaz vpisujem otroka v vrtec izven naše občine. Zanimala sem se za osmi plačilni razred (80% cene, 20% občina), za katerega bi bilo potrebno glede na zadnjo, decembersko objavo v Uradnem listu odšteti 86.ooo in še nekaj. vendar me je opozorila, da so imeli sestanekin da bo najbrž ostalo za plačat nekaj čez 71.000 sit, ker smo iz druge občine, pa še 10 posto gor.
Točen znesek mi bo posredovala šele nekako v roku enega meseca.

clock-img

25.01.2006, 17:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz še čakam na odločbo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem