cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nova nosečnost ter nošenje otroka

clock-img

31.07.2007, 11:50

clock-img

jasa

pencil-img

30

Pozdravljene!Upam, da to ni butasto vprašanje, a me zanima, če ima katera izkušnje oziroma odgovor kako je z nošenjem otroka, ki še ne hodi (star 8 mesecev ter tehta 9,5 kg) pri novi nosečnosti.
Hvala.

Mi je zelo žal, da sem po pomoti pritisnila narobni forum, ker vem, da tale zadeva spada med dojenčke in novorojenčke.

< Sporočilo je popravil jasa -- 31.7.2007 11:51:25 >

clock-img

31.07.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

ja ni problema. js sem celo nosečnost nosila svojo prvo hči. je pa mela več kil moja nosečnost ni bla nikakor rizična

clock-img

31.07.2007, 12:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj je shodil pri 16 mesecih, ko sem bila na začetku nosečnosti. Ni bil v vrtcu, ampak z mano doma in sem ga do konca nosečnosti nosila, če je bilo treba. Predvsem po stopnicah v tretje nadstropje. Če bi se temu lahko izognila, bi se, ampak kaj naj otroka pustim v kleti? Pazi na križ, dviguj iz počepa in ne iz predklona. Če nosečnost poteka brez težav, nekaj nošenja ne bo škodilo. Idealno pa ni. Samo kaj pa je idealno v tem življenju, a ne.

clock-img

31.07.2007, 12:25

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz zaenkrat mojo tamalo še dvigam (jo mora mami nosit user posted image , oči očitno ni dovolj močanuser posted image ). Tehta cca. 13 kg, noseča sem pa 17t. Zaenkrat še nimam problemov. Aja, definitivno pa zna moja že sama hodit, tako da je to samo občasno.

clock-img

31.07.2007, 13:25

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja pikica je stara sedaj 19mesecev,noseča pa sem 6.5meseca.Zaradi dvigovanja in nošenja sem dobila kilo in sedaj je naj ne bi dvigovala..toda to je zelo težko.Večinoma sem za vse sama..pa jo je treba nest po stopnicah...na srečo to na plod ne vpliva strah me je samo poroda da ne bi bilo kaj narobe.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

31.07.2007, 13:47

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz sem prvorojenca skozi dvigovala in ga po potrebi tudi kdaj nosla,saj sem bila večina sama doma,imel pa je 14 kg.Sem vprašala g.če ga lahko in je rekel da ja,saj nima rizične nosečnosti.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

31.07.2007, 18:52

clock-img

Anonimen

Moj ima 12 kil, pa ga še nosim. sem pa v 9. mesecu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem