writing-img

nova serija plenic LUMPI

clock-img

16.10.2008, 19:57

clock-img

jay_zi

pencil-img

14

končno, po 4 mesecih smo jih spet dočakali v trgovinah. z njimi smo bili prej najbolj zadovoljni (kakovost v razmerju s ceno). ampak zdaj pa šok pri novi pošiljki. mali ma alergijo nanje. izpuščajčki po celi ritki in tudi gor na trebišček. smo dali vmes eno papmers, pa je bilo vse okej. a je še kdo kaj podobnega opazil???
prej ni mel mali alergije na niti ene plenice, ne eco+, ne linostar, huggies, pampers, lumpi, nič pri nobenih. zdaj pa to.
valda sem bil ful vesel, ko so jih spet dobili in sem kupil kar tri pakete. ne vem, če še mam doma račun, da bi jih vrnil.
a se to sme poklonit komu, a bi jih kdo vzel, zamenjal za kaj?
ker mi jih je malo brezveze stran vrečt.
je mel kdo že podobno izkušnjo?
lp

clock-img

16.10.2008, 20:30

clock-img

barbara b

pencil-img

589

JaZ sem jih ravno danes kupila, ampak imamo še stare za par dni (uporabljamo jih samo za ponoči).
Upam, da pri nas ne bo prišlo do istih problemov kot pri tebi.  user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

16.10.2008, 20:56

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem jih kupila, k sreči nimamo problemov, so v redu v primerjavi s starimi. Sem imela pa probleme z Mullerjevimi - alergija.

clock-img

16.10.2008, 21:58

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst bi ti predlagala da jih probaš zamenjat - meni so npr. v DMju že parkrat zamenjali brez računa (sem bila zlo presenečena), tko da mogoče se bo dalo tudi v mercatorju - pa še njihova blagovna znamka je

clock-img

18.10.2008, 09:06

clock-img

jay_zi

pencil-img

14

sem našel doma račun - dobro da recikliramo papir, je bil nekje vmes. so mi dva neodprta paketa brez težav zamenjali. dali dobropis, ki sem ga porabil za pampers (so precej dražje mimogrede, 9 eur vs 15 eur). tisti napol odprt paket pa bomo že komu dali. tako da vsaj to.
škoda, da ima alergijo, saj smo bili s plenicami prej resnično zadovoljni.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem