writing-img

nova tuki

clock-img

27.07.2005, 13:15

clock-img

pikec jakec

pencil-img

3

Ej bejbe!

Lep pozdrav vsem skupaj. Sem se le opogumila in se prijavila. Doslej sem le brala vaša sporočila. No nekaj mojih podatkov. Sem iz Zasavja, imam 14 mescev staro :metulj:Ano (27.05.2004), stara sem 25 let. moje dete je pravo srčece in ko mi uspe vam dam sliko v album. Večina bom tle gor v času službe. S ponedeljkom pa odhajam na :morje:

clock-img

27.07.2005, 13:17

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Dobrodošla!
Upam, da se boš fajn imela tukaj.....in pa na dopustu. Tudi jaz grem v ponedeljek na:morje:

clock-img

27.07.2005, 13:23

clock-img

k1

pencil-img

1649

aloha pikec jakec.. velkom med nami :rozica:

bo treba kak trakec dat v ime, da bomo meli podatke tvoje tamale :)-:)-:)- pa lep :morje: :racka: !

clock-img

27.07.2005, 13:24

clock-img

pikec jakec

pencil-img

3

Ja dejte mi povedat ako to nardim. Se mučim že z slikico.

clock-img

27.07.2005, 13:42

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Pozdravljena!
Za slikico poglej pod Vprašanja (FAQ), kjer je točno opisan postopek. SLikico pošlješ na slike@ringaraja.net in v nekaj dneh jo boš že zagledala zraven tvojega imena.
Isto je s prijavo - poglej pod vprašanja.
Za trakec pa poglej na kakšno stran od trakcev:
tickercentral.com ali lilypie.com in si ustvariš svoj trakec: In besedilo, ki ga dobiš v okencu za forume kopiraš in daš pod opis.
Upam, da boš razumela mogoče ti bo katera ali kateri znal bolj razumljivo razložiti.
Fanj zabavo na RR ti želim.

LP:rozica:

clock-img

27.07.2005, 13:44

clock-img

k1

pencil-img

1649

poglej v iskalnik pod trakci ali kaj takega.. pa želim ti, da čimdlje vzdržiš, brez da bi bila zasvojena z rr:)-:)-:)-:)-

clock-img

27.07.2005, 13:48

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

pikec jakec dobrodošla:bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

27.07.2005, 13:50

clock-img

pikec jakec

pencil-img

3

hvala, hvala obema. Bom mal pokukala jutri tja. Ja zasvojena sem bla pa itak že zdej ko sem samo brala. Zdaj bo pa še huje. Želim vam le dan ker počasi odhajam domov k moji :metulj::duda:

clock-img

27.07.2005, 17:12

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dobrodošla!!!:rozica:

clock-img

27.07.2005, 21:39

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: D O B R O D O Š L A P I K E C J A K E C :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem