writing-img

nove vloge za vrtec-KDAJ???

clock-img

01.03.2010, 09:14

clock-img

mini86

pencil-img

6050

pa a sploh gdo ve kdaj bodo nove vloge za vpis v vrtec..sm tud poslala mail na mol pa noben ne odpišeuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

01.03.2010, 10:35

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Ravno danes poteka seja na  MOL in odločajo o sprejetju novega kriterija - če bo nov pravilnik sprejet (kar bo skoraj 100%) bodo vloge verjetno na razpolago nekje do 15.3., ker mislim da poteka vpis potem od 15.-31.3.  

clock-img

01.03.2010, 10:39

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ja sm klicala v vrtec in naj bi bile vloge do konca tedna, če pa si že oddal vlogo boš pa na začetku drugega tedna obveščen pisno da je treba ponovno oddat..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

02.03.2010, 10:49

clock-img

Marja81

pencil-img

27

clock-img

02.03.2010, 13:39

clock-img

dva soncka

pencil-img

22

spodaj je pdf in pravilnik

Marja 81 - to je malo zastarela informacija, saj je bil v zadnjem hipu vložen županov amandma - izgleda, da bodo vendarle imele prednost družine, ki v vrtcu že imajo enega otroka user posted image !

Več na http://www.ljubljana.si/si/mol/mestni-svet/seje/2006-2010/66521/detail.html

clock-img

02.03.2010, 20:28

clock-img

Taula

pencil-img

6340

A 3 točke dobijo? Ok, pol jih imam jaz še vedno več, ker sem zavrnjena od lani. HB.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem