writing-img

novi zakon o registraciji vozil

clock-img

02.09.2011, 08:11

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Ker kupujem nov avto me zanima če je res da je treba po novem vse na novo delati(plačati cestnino KAR JE DO SEDAJ OSTALA,in normalno registrerati in kupiti nove tablice KATERE SO DO SEDAJ OSTALE NA VOZILU) .Se pravi sedaj moraš delati na novo čisto vse kot je bilo včasih nove tablice ,plačati cestnino in seveda normalno registracijo tehnični naj bi pa ostal.

clock-img

02.09.2011, 08:33

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

ja drži,ampak to je že kar nekaj časa tako.

clock-img

02.09.2011, 08:55

clock-img

jar

pencil-img

248

Ker kupujem nov avto me zanima

a ti kupuješ nov al star avto?

clock-img

02.09.2011, 09:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Ker kupujem nov avto me zanima če je res da je treba po novem vse na novo delati(plačati cestnino KAR JE DO SEDAJ OSTALA,in normalno registrerati in kupiti nove tablice KATERE SO DO SEDAJ OSTALE NA VOZILU) .Se pravi sedaj moraš delati na novo čisto vse kot je bilo včasih nove tablice ,plačati cestnino in seveda normalno registracijo tehnični naj bi pa ostal.

komot ostane cestnina in stare tablice, vsaj pred pol leta je bilo še takouser posted image
Tako je z rabljenimi, za nove pa itak da moraš na novo vse naredituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.09.2011, 09:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: jar

Ker kupujem nov avto me zanima

a ti kupuješ nov al star avto?

po napisanem sledeč predvidevam da drugi, ne čist novuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.09.2011, 09:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja, po novem na vozilu ostane le tehnični pregled, "cestnina" in zavarovanje se vrneta staremu lastniku. Tablice ti lahko ostanejo vkolikor urejata prepis skupaj oz. na isti lokaciji (da se avto odjavi,  tablice deponirajo max 15 dni in nazaj prijavi na novega lastnika).
Na večini enot tehničnih pregledov ves postopek prepisa (vključno s pogodbo) urediš naenkrat.

clock-img

02.09.2011, 09:47

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja, po novem na vozilu ostane le tehnični pregled, "cestnina" in zavarovanje se vrneta staremu lastniku. Tablice ti lahko ostanejo vkolikor urejata prepis skupaj oz. na isti lokaciji (da se avto odjavi,  tablice deponirajo max 15 dni in nazaj prijavi na novega lastnika).
Na večini enot tehničnih pregledov ves postopek prepisa (vključno s pogodbo) urediš naenkrat.

Ja, točno tako

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 2.9.2011 9:49:14 >

clock-img

02.09.2011, 10:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

A je zdaj čist po novem al kako?

clock-img

02.09.2011, 11:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

od 1.7.2011 

clock-img

02.09.2011, 16:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

od 1.7.2011 

aha, hvalauser posted image

clock-img

02.09.2011, 17:39

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Plebejstvo je treba izžet, dokler ne crknejo user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.09.2011, 21:23

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Meni je rekla moja zavarovalna agentka takole če sta kupec in prodajalec skupaj in se naredi vse takoj ostane cestnina in tablice.Ok no ni blo glih tko mela sem z seboj že polico narejeno se pravi bi morala plačat praktično po njenem samo prometno.Plačala pa sm cestnino dokler je veljaven tehnični na novo registrcijo vozila samo tablice so mi ostale se pravi v vrednosti 19€.
Zdej pa nevem a me je n.......a moja agentka in dala napačne podatke al pa una na tehničnem,ki se je poznala z lastnikom in sta kej zmučkala. Se bom še malo pozanimala ker mi res ni nč jasno več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni