writing-img

novigrad dajla

clock-img

28.05.2009, 08:03

clock-img

malicka1988

pencil-img

7

je bil ze kdo tu?letos planiramo morje pa se pogovarjamo o tej smeri.imamo pa 16 mesecev starega otroka pa prijateljica ki gremo skupaj 10 mesecev staro puncko.je za otroka tukaj?povejte vase mnenje

clock-img

28.05.2009, 08:07

clock-img

Anonimen

mi smo bili lani v dajli. meni je bilo svetovno in tudi letos gremo tja. bili pa smo v firmskem apartmaju, ki je dva koraka od vode (ne rabiš niti brisače vzet). sicer pa je tam mir in tišina. ena trgovina s hrano, ena trafika in en bife. do marede imaš 20 minut peš. veliko smo bili tudi na kolesu. v novigrad smo se zapeljali in se tam vozili s kolesom. skratka user posted image

clock-img

28.05.2009, 13:31

clock-img

malicka1988

pencil-img

7

najlepsa hvala.nekaj me se zanima.mogoce veste ali se lahko pelje preko meje hrana,mleko za otroka?pa kaksne so cene hrane v novemgradu?dokaj solidne ali je drago

clock-img

28.05.2009, 14:23

clock-img

Anonimen

hrane tako ali tako ne smeš čez vozit. edino liter mleka, sendviče, ipd.
cene so pa turistične user posted image

clock-img

04.06.2009, 18:56

clock-img

AAA

pencil-img

263

Jaz čez mejo peljem ves hladilnik,ki ga spraznim, pa cele poke plenic, pa celo škatlo mleka, pa meso, pa...itd. Verjetno mi ni treba nadaljevati.

clock-img

04.06.2009, 20:46

clock-img

Anonimen

Tudi mi gremo v Slovenijo v šoping in vozimo čez pol Mercatorja. user posted image  Ampak čez mejo smeš pa nest tisto, kar sem že napisala. user posted image

Če bi vsakega turista obrnili, potem bi bila Hrvaška prazna. user posted image

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 4.6.2009 20:47:21 >

clock-img

07.06.2009, 20:01

clock-img

pf

pencil-img

4436

Dajla je meni osebno ful všeč, ampak nekega prostora za vozičkanje pa tam ni. V bistvu je ful mir in res mini trgovina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem