writing-img

novoletne voščilnice

clock-img

02.12.2004, 17:09

clock-img

clea

pencil-img

863

Cao punce:):):):):)

vidim da ste že ful v pripravah na božič in novo leto.Sem vidla slikce v albumih kakšne čestitke pa venčke ste že naredile in moram reč da ste res ful ustvarjalne.Zato bi vas prosila ža pomoč.Tako kot vsako leto bi tudi letos rada sama naredila čestitke,ki bi bile nekaj posebnega.Zelo rada ustvarjam take stvari zato komaj čakam da bom lahko začela delat.
Ima mogoče katera idejo kakšne narest???Meni jih je ž zmanjkalo.

Hvala že v naprej!!! :):):):):)

Pozdravček,
Clea

clock-img

02.12.2004, 17:12

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz sem po rr pošiljala puncam fotomontažo s njihovimi:duda:. Ne vem če ima kakšna vošćilnico v albumu. Se mi zdi, da je dobro izpadlo. Je pa bolj za božič

clock-img

02.12.2004, 17:13

clock-img

Anonimen

-servietna tehnika

-lesene firgurice

-fimo masa (npr. zvezdice itd.)

-bleščice

-svila

....

clock-img

02.12.2004, 17:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Pri nas bomo letos darovali Tiin koledar in Tiine slikice.Primer koledarja in voščilnice ti lahko pošljem, samo pusti e-naslov

clock-img

02.12.2004, 18:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Moje voščilnice so v albumu, tako da tam lahko najdeš kakšno idejo, koledar sem pa tud pošilala okol narejen v exelu sam slikce se spremenijo, je pa na a4 formatu.
Glede idej pa jih je veliko na internetu, pa v kakšni reviji.

clock-img

02.12.2004, 21:23

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz bom samo kupila un karton trd:zmeden: ne vem kako se mu reče k je cik cak:zmeden: no pa bom od mojega:duda: slikico gor nalepila in bo to voščilnica takoj ko jo naredim vas obvestim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem