writing-img

novoletne zaobljube 2.

clock-img

01.01.2009, 11:40

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Ali jih že kaj kršite?
Jaz sem se zaobljubila da bom manj na računalnikuuser posted image user posted image
Pa zaenkrat ne uspevauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

01.01.2009, 11:42

clock-img

Anonimen

Ja skoda no.

clock-img

01.01.2009, 11:43

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Nič ne kršim.... Sem še stroga zaenkrat...

clock-img

01.01.2009, 11:44

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Pa zaenkrat ne uspeva

Ja skoda no.

pa saj bo boljš če ne prej pa drug teden ko bo spet služba in obveznosti.user posted image

(a camus)

clock-img

01.01.2009, 12:01

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Nič takega se nisem zaobljubila.user posted image user posted image  

clock-img

01.01.2009, 12:04

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Nič takega se nisem zaobljubila.

najbolj pametno, se nimaš kaj pregrešituser posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

clock-img

01.01.2009, 12:09

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ne, za letos si nisem dala nobene zaobljube, ker sem jih že lani in pred lani vse izpolnila. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

01.01.2009, 12:10

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Ja, jz že grešim, po sili razmer user posted image

Sem si konec novembra rekla, da bom v decembru brez slabe vesti jedla vse po spisku, s 1.1. pa začnem hujšat. Od konca novembra do danes sem si pridelala 4 kg in še zanosila sem. Zdej pa hujšat ne morem, le jesti moram po pameti user posted image

clock-img

01.01.2009, 12:15

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jaz sem si po dolgem času spet zadala hujšanje...samo novo leto se začne v ponedeljek, ane?

clock-img

01.01.2009, 12:16

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

samo novo leto se začne v ponedeljek, ane?

(

user posted image user posted image user posted image fajn pol še pa jaz tudi ne grešimuser posted image user posted image user posted image

(a camus)

clock-img

01.01.2009, 12:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Ali jih že kaj kršite?

Zaenkrat samo tisto o kajenju, ampak sem tako ali tako rekla, da bom poskusila nehati. No, poskusila sem, pa mi ni uspelo.

clock-img

01.01.2009, 13:06

clock-img

Anonimen

Meni je pa ena zaobljuba danes padla na pamet, ki bi jo bilo dobro uresničiti.

clock-img

01.01.2009, 13:09

clock-img

Anonimen

Nimam zaobljub in posledično pol tud problemov ne k jih ne uresničimuser posted image

clock-img

01.01.2009, 13:19

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

in to je? Če ni skrivnost!user posted image user posted image

(a camus)

clock-img

01.01.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

in to je? Če ni skrivnost!user posted image user posted image

Na to bom odprla novo temo, sem imela že vse napisano, pa me je ven vrglouser posted image . Ker me zanimajo vaša mnenja o tem. Se tipkamo drugje..

clock-img

01.01.2009, 13:42

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Ali jih že kaj kršite?
Jaz sem se zaobljubila da bom manj na računalnikuuser posted image user posted image

No daj ti meni tako lepo po domače razložit, zakaj hudiča, bi človek imel prednovoletne obljube, pa ponovoletne obljube, pa predbožične in zabožične in predvalentinove itd??? To je prazno mlatenje slame, ker če si kolker toliko človek s karakterjem, se nekih obljub itak držiš, predvsem pa so ti tiste, ki jih postaviš sam sebi, prioriteta. Dobesedno idiotsko (se pardoniram izrazu) se mi zdi to neko 'novoletno obljubljanje', ki je kar neki ne šiš, ne miš, poleg tega, če se odločiš neko zadevo izpeljat, da boš vesel in ponosen nase, tega ne razglašaš in tudi, ko ti uspe in ni dvoma, da ti ne bi uspelo, če se res dobro daš zraven in ne samo +poizkusiš' (****t ga, ni uspelo, sem pa poizkusil - jaka forauser posted image user posted image ), ti bo dejansko uspelo in potem ti bo tisti ponos sam nase dovolj in še boljša vzpodbuda za naprej.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

01.01.2009, 13:44

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image user posted image user posted image  sem enakega mnenja

clock-img

01.01.2009, 14:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
če se res dobro daš zraven in ne samo +poizkusiš' (****t ga, ni uspelo, sem pa poizkusil - jaka forauser posted image user posted image

Me veseli, da si ženska, ki ti je v vsem svojem življenju do sedaj popolnoma vse uspelo 100%-no v prvem poizkusu. user posted image

clock-img

01.01.2009, 15:27

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

če se res dobro daš zraven in ne samo +poizkusiš' (****t ga, ni uspelo, sem pa poizkusil - jaka forauser posted image user posted image

Me veseli, da si ženska, ki ti je v vsem svojem življenju do sedaj popolnoma vse uspelo 100%-no v prvem poizkusu. user posted image

Mogoče pa ne odneham tako hitro, in si zadanem dosegljive cilje.user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

01.01.2009, 15:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Mogoče pa ne odneham tako hitro, in si zadanem dosegljive cilje.user posted image

Brez skrbi - tudi moji cilji so dosegljivi. Če mi ne uspe v 1. poskusu, pa zame to pomeni samo, da si tega nisem dovolj želela. Vsaj, kar se tiče cigaret, kar je (trenutno user posted image ) edini novoletni sklep (oz. poskus), katerega se ne držim.

Zdaj grem pa še malo oddremat, ker zvečer spet delam. Sem si zadala, da bom v enem dnevu zaslužila pol delavske plače. user posted image  "Lahko noč".

clock-img

01.01.2009, 15:55

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Nimam zaobljub in posledično pol tud problemov ne k jih ne uresničimuser posted image

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.01.2009, 16:02

clock-img

Anonimen

Ali jih že kaj kršite?

No daj ti meni tako lepo po domače razložit, zakaj hudiča, bi človek imel prednovoletne obljube, pa ponovoletne obljube, pa predbožične in zabožične in predvalentinove itd??? To je prazno mlatenje slame, ker če si kolker toliko človek s karakterjem, se nekih obljub itak držiš, predvsem pa so ti tiste, ki jih postaviš sam sebi, prioriteta. Dobesedno idiotsko (se pardoniram izrazu) se mi zdi to neko 'novoletno obljubljanje', ki je kar neki ne šiš, ne miš, poleg tega, če se odločiš neko zadevo izpeljat, da boš vesel in ponosen nase, tega ne razglašaš in tudi, ko ti uspe in ni dvoma, da ti ne bi uspelo, če se res dobro daš zraven in ne samo +poizkusiš' (****t ga, ni uspelo, sem pa poizkusil - jaka forauser posted image user posted image ), ti bo dejansko uspelo in potem ti bo tisti ponos sam nase dovolj in še boljša vzpodbuda za naprej.

se strinjam. zato pa jih nimam več- zaobljub namrečuser posted image

clock-img

01.01.2009, 17:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Si nisem nič zaobljubila, tako, da vse, kar počnem, ni greh user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.01.2009, 19:47

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

jih nisem delala. je treba živet v trenutku in se sproti odločat, glede na čas in situacijo in prostor.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

02.01.2009, 10:20

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Isto.

Enako.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni