cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetilna - CD posnetek

clock-img

21.10.2007, 19:47

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Zdravo!

Naročena sem na nuhalno svetlino v Dravljah. Zanima me, če hočem CD posnetek ali ga moram naročit prej (ko sem sem se naročila, me ni nič vprašala)?

Kakšne so kaj vaše izkušnje v Dravljah!

Hvala!

LP!

clock-img

21.10.2007, 21:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne, ni treba v naprej. Samo G moraš povedati preden začne s pregledom. Pa seveda že ko boš plačevala,
saj je CD dražji.

Meni je tokrat NS delala dr. Babnik, ki jo poznam že od prej in je super G. Je temeljita, vzame si čas, vse razloži.

clock-img

22.10.2007, 11:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam v petek pri njej in bova vzela CD. Cena je pa 60 evrov, brez pa 50. Cd dobiš tam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.10.2007, 19:55

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Tudi jaz sem si zelela CD, ko so mi delal NS v Dravljah, sam sem bila na zalost narocena v ambulanti z UZ, ki snemanja na CD ne omogoca. Ce ti CD veliko pomeni, se raje po telefonu pozanimaj, ce ga bos gotovo lahko dobila.

clock-img

24.10.2007, 12:58

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz sem bila v Dravljah in naročila CD, sem pa za teh 10€ dodatka dobila poleg CDja še 3D posnetek, ki naju je z možem naravnost navdušil in ganil. Se mi je torej ful splačalo dati tistih 10€ več... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem