cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina- porodnišnica Kranj

clock-img

20.01.2009, 08:14

clock-img

mojgal

pencil-img

156

NA netu sem zasledila da delajo nuhalno svetlino tudi v Kranjski porodnišnici. Ali ima katera izkušnje in koliko je potrebno čakati?

Hvala za odgovore

clock-img

20.01.2009, 14:18

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

Jst sem bla na nuhalni v Kranju, pri dr. Rantovi in sem bla ful zadovoljna. Res je vse dober pogledala in mi zraven razložila. Je pa moja G tako da mi je naredila zastonj, drugače pa mislim da je okoli 45€ - ampak nisem prepričana. Glede čakanja je pa itak tako, da ti jo morjo naredit med 12. in 14. tednom.

... dočakala sva svoj plusek ...

clock-img

20.01.2009, 14:24

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Meni je nuhalno svetlino pomeril dr. Hanđar na rednem ultrazvoku pred 7 leti.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

20.01.2009, 15:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

Meni je nuhalno svetlino pomeril dr. Hanđar na rednem ultrazvoku pred 7 leti.

Enako, le da je bilo to pred tremi leti in pred enim letom.

clock-img

21.01.2009, 15:40

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Meni pa Rizner pred enim letom. Slišala pa sem, da ima Rantova po novem licenco za merjenje nuhalne (ostali imajo narejen kolokvij in so enako strokovno usposobljeni) in ti potem verjetno da tudi verjetnostni izračun. Meni je Rizner namreč povedal le v milimetrih in rekel, da je vse OK.

clock-img

21.01.2009, 19:51

clock-img

Anonimen

Meni jo je obakrat merila Rantova in čeprav takrat še ni bilo ne duha ne sluha o kakšni licenci, sem zaupala v njeno strokovnost in nisem pomišljala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem