cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina

clock-img

17.01.2005, 11:41

clock-img

kristinca

pencil-img

13

lep pozdrav!
ali katera ve kje v Domžalah ima dr. Strah ordinacijo, a je to v zdravstvenem domu v Domžalah?Kako približno se pride do nje, a je to v centru? hvala

clock-img

17.01.2005, 12:55

clock-img

muc muc

pencil-img

60

živjo!

dr. strah ima ordinacijo v ZD domžalah in je ful prijazna. sicer se pa moraš prej naročiti po telefonu. ZD je pa za nakupovalnim centrom vele v domžalah. ni težko najdit. drugač pa lahka tud koga vprašaš od mimoidočih.

če te pa še kej zanima pa upraši.

čao

clock-img

17.01.2005, 13:36

clock-img

bivka

pencil-img

265

Ja, njena ordinacija je v ZD Domžale in ne bo ti žal, da greš k njej-je pravi angelček!
Ker sem jaz iz Mb, mi je bilo najlažje, da sem si od Telekoma natisnila zemljevid Domžal.
Uživaj,
LP B

clock-img

17.01.2005, 16:17

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem šla samo v center domžal in vprašala mimoidočega...ordinacijo ima pa v 1. nadstropju desno...ji piše na vratah (desno)

clock-img

17.01.2005, 19:48

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz pa imam žal drugačno izkušnjo,...:(:(:(

Ko sem bila pri dr. Strah na NS je imela totalno gnečo in pregled ne vem, če ga je bilo vse skupaj za 5 min.,... Plačilo pa kot vse ostale: 12.000 SIT,...
Bila je sicer prijazna a zelo, zelo hitra pravzaprav prehitra, pa malo nervozna, verjetno zaradi gneče,...

Hvalabogu rezultat je dober in to je važno,.. :bravo:

A moj je rekel, to je pa najhitreje zasluženih 12.000 SIT kar sem kdaj videl,...:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem