cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina

clock-img

16.06.2011, 12:08

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Pozdravljene!Nujno bi rabila informacije kdo še dela nuhalno v Mb-ju. Namreč Pelkičeva me je naročila konec 14 tedna pa še na dopustu smo in mi nikakor ne gre skozi, prej pa menda sploh ni varjante. Tako, da lepo prosim, če mi kater pove za koga drugega, pa tudi telefonsko, če se da. Sem pa že v desetem tednu tako da se mi mal mudi.Hvala vsem

clock-img

16.06.2011, 14:28

clock-img

julijka11

pencil-img

515

V mb porodnišnici jih dela kar nekaj ( Mujezinovič, Završnik, Japelj); naročajo po telefonu med 14 in 15 uro

clock-img

17.06.2011, 10:19

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Zdravo.
Hvala za informacijo, ampak tja ne morem it samoplačniško, sem že klicala. Edino v kak drug kraj lahko še grem. Ne morem verjet, da je tako zasedeno že vseuser posted image .

clock-img

17.06.2011, 15:36

clock-img

babika2

pencil-img

15

Pozdravljena!

Jaz sem v obeh nosečnostih odšla na NS k dr. Rosiču na Ptuj. Sem poklicala in bila hitro na vrsti. Ravno tako sem bila pri njem na 3D UZ. Jaz sem bila z njim zadovoljna. Vedno si vzame čas in otročka res dobro pregleda. Pregled pa je trajal nekje od 30 do 40 minut. Telefonsko pa lahko najdeš na spletu, jaz je namreč nimam več.
Lp.

clock-img

18.06.2011, 16:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem