writing-img

nuhalna svetlina

clock-img

29.12.2005, 15:28

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!

Danes sm mela prvi pregled in videla najino malo pikicouser posted image user posted image user posted image . Zibali bomo 7.8.2006 že komaj čakamo. Omenila mi je tudi pregled za nuhalno svetlino. Zdaj pa se ne vem odločiti, ali naj grem ali ne?

Kakšna imate kaj mnenja glede tega. Stara sem 21 let. Sploh ne vem ali bi šla ali ne?

clock-img

29.12.2005, 15:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če greš na pregled, moraš biti pripravljena tudi na slab rezultat in si biti na jasnem, kaj bi v takem primeru naredila. Če v nobenem primeru ne bi delala splava, po moje nima smisla opraviti tega pregleda.

clock-img

29.12.2005, 16:00

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem šla in mi ni žal,so zelo prijazni in zelo dobro ti vse predstavijo,za svojega otročka bi šla na vse preglede.

clock-img

29.12.2005, 16:08

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz se pa popolnoma strinjam z Jančiko. Zavedati se moraš, kaj boš naredila, če....

Hudo mi je, ko potem prebiram tule, kako se punce sekirajo zaradi rezultatov in so v skrbeh, kaj narediti.... S tem živciranjem delaš svojemu otročku več škode kot koristi.

Odločitev je tvoja! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.12.2005, 16:19

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz sem šla na ta pregled in ne vem zakaj ne bi šla!??user posted image user posted image  To ej samo dobro zate in za tvojega otročka. Poleg tega je mala verjetnost, da bi bilo kaj narobe in potem je vsa panika odveč. Lepo pojdi na ta pregled in s sabo vzami tudi partnerja. Pa čimlepšo user posted image .

clock-img

29.12.2005, 16:51

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz sem šla in rezultat je bil dober. Če bi bil slab, bi se gotovo odločila za amniocintezo. Je bil pa to eden od dveh (oba samoplačniška) UZ, ko je šel moj user posted image  lahko zraven in tudi sam videl najinega user posted image .
Glede na to, da boš kar mlada mama, pa verjetno res ni skrbi, da bi bilo kaj narobe.

clock-img

29.12.2005, 23:17

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Pojdi na nuhalno,saj to ni nič takega,običajen UZ.Sicer ni ravno zanesljiv,pa vseeno se odločiš lahko še za kakega.Sama sem šla na nuhalno in mi je pokazala minimalno verjetnost, 1,7mm (stara sem 28) a žal se ni končalo  z minimalno verjetnostjo.Zdaj imam punčko z DS.Kljub dobrim rezultatom,se tudi to zgodi in največkrat mladim mamicam,ki nam ne dajo toliko pozornosti za možnost roditi takega otročka(zato nam tudi ne krije zavarovalnica amnio).

Odločitev pa je še vedno tvoja!Veliko sreče!user posted image user posted image

Vsak otrok je najprej otrok,šele potem otrok z DS.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem