cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna svetlina in prisotnost starejšega otroka

clock-img

12.01.2010, 06:58

clock-img

romy

pencil-img

580

Zdravo.

Prosim za mnenja, predloge.

Ali lahko/naj bi se/je priporočljivo/.... na pregled nuhalne svetline vzeti starejšega otroka? Da dobi prvi stik z bratcem ali sestrico.

Kaj menite? Ali je katera to že prakticirala?

lp, Romy

clock-img

12.01.2010, 07:29

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

Odvisno kako ti dela nuhalno. Meni se skoz trebuh ni dobro videlo in mi je morala pogledati vaginalno, to pa mislim da ni glih prijetno če je poleg otrok. No vsaj po mojem mnenju.
Če pa ti dela po trebuhu, pa ga kar vzemi s sabo, saj dosti nebo videl, ampak vseeno, je nekaj, kar človek ne vidi vsak dan.

clock-img

12.01.2010, 08:58

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kaj vem, midva sva tudi mislila ga vzet, pa naju je neki nazaj držalo in HB, da ga nisva vzela, ker je bla NS katastrofalna in da bi v tisti situaciji še malemu mogla kaj razlagat.. ne hvala...

Se je pa potem sicer vse dobro končalouser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

12.01.2010, 08:58

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Moj je bil takrat res premajhen (manj kot leto) in ga seveda nisem vzela...če bi bil pa okoli 3 let, pa bi ga..ampak za tisti del, ko je vse že pripravljeno (da dela uz po trebuščku, pregled opravljen), do takrat pa z atijem zunaj počakata..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

12.01.2010, 13:02

clock-img

živa

pencil-img

2366

Na nuhalno ga ne bi vzela, se še čisto premalo vidi in bejbi tudi še ni čisto razvit. Na morfologijo bi ga morda - jaz ga nisem, ker gre še vedno za podroben pregled, s katerim ugotavljajo morebitne razvojne nepravilnosti, ne pa za UZ iz užitka. Bom pa zdaj starejšega (4 leta) vzela s sabo na 3D UZ, malega pa ne, ker je star komaj 2 in se mi zdi, da še ne bi razumel.

Lp,

živa

clock-img

12.01.2010, 13:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem