writing-img

nuhalna svetlina tudi na cd?

clock-img

05.09.2005, 15:34

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Nekje sem zasledila da ti posnamejo NS na videokaseto, lahko pa tudi na disketo, cd? , ne vem če sem prav zasledila.

A je možno to tudi na Fontani, mariborčanke.

Lp

clock-img

05.09.2005, 18:08

clock-img

Mojca

pencil-img

23

V Mariboru je sedaj tudi samoplačniška ambulanta, ki jo ima prim. dr. Ksenija Pelkič na Gregorčičevi ulici. Naročite se lahko na tel. 02/252 3830 (med 10.00 in 12.00). Ob pregledu lahko dobite tudi posnetek na cd-ju ali dvd-ju.

clock-img

05.09.2005, 22:20

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Jaz sem ze narocena 9.9. na Fontani in me zanima (ker nimava videa), če bova lahko dobila na dvd-ju...skratka punce, ki ste bile na Fontani, a je to mozno?

clock-img

05.09.2005, 22:34

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

a je tu katera, ki je sla na NS v Ljbuljani in je dobila CD?
Jaz grem tam pri stari cerkvi...

clock-img

05.09.2005, 22:51

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

jest sicer ne vem ce obstaja NS da ti posname na CD vem pa da je morfologija to se pravi 3DUZ ki ti ga posnamejo na CD in komaj cakam da grem v petek tja...

LP Nannn

clock-img

06.10.2005, 08:07

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Hej nosečke!

Mene pa zanima če ti mogoče dr. Strahova v Domažalah tudi lahko posname na cD?? Tiste ki ste že bile...kako je s tem?
Hvala

clock-img

06.10.2005, 15:47

clock-img

suky

pencil-img

160

KMALU, js sem šla na NS v Dravlje in so mi posnel kratek filmček na CD.Ne vem zakaj so ga men posnel, ker sem se pogovarjala s sestrično, ki je tud delala v Dravljah pa je rekla, da njej niso nič posnel.Js mislm, da je G vidla, da sem bla čist fascinirana nad pregledom in mi je zato posnela.Je pa posnetek v 3D. Super zadevauser posted image  in zato je najbol da kr vprašaš, če se da dobit mal pregleda posnetega.

Otroci so naše največje bogastvo!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem