writing-img

nujno: lažni ali pravi popadki?

clock-img

16.10.2007, 23:16

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Ne se mi smejat, ampak ker moram nujno imeti CR, so mi naročili, naj pridem TAKOJ v porodnišnico, če se porod začne, jaz pa ne vem, ali je to to. Na vsakih 20 minut mi trebuh otrdi in spodaj me boli. Otrok je, odkar se je to začelo (torej ped kako uro), izjemno aktiven. Ne boli me v križu, samo v spodnjem delu trebuha; lahko je tudi od tega, ker otrok pritiska navzdol.

Ali gre za lažne popadke ali je možno, da je to že to? Kako veš, da so pravi popadki?

Lp,

živa

P.S.: Sploh nimam še nič spakiranegauser posted image

clock-img

16.10.2007, 23:39

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

kar pojdi se pokazat.lahko gre zares a nikoli ne veš.mene popadki pri prvemu niso nič boleli,tako da kar pot po nogeuser posted image

clock-img

16.10.2007, 23:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem, če so popadkiuser posted image  Kolikor se spomnim, se takrat otrok umiri, ko se začne..., nisem pa sigurna.

V vsakem primeru se pa pojdi raje pokazat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.10.2007, 07:18

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Zdej je verjetno že prepozno za odgovor. Upam samo, da si šla se pokazat, ker jaz sem po enakih znakih okrog 23.ure zvečer rodila ob 2:15!!!

MONTIGNAC

clock-img

17.10.2007, 08:47

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hvala za odgovore, bom vedela za naslednjič; tokrat je na srečo minilo user posted image .

Lp,

živa

clock-img

17.10.2007, 09:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem