cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nujno

clock-img

06.06.2006, 18:45

clock-img

natalia

pencil-img

1423

zdravo,

moja pupa je stara 4 mesece in 2 dni. danes se je že drugič zgodilo, da ko se zbudi začne tako krčevito jokati, da jo komajda pomirimo. jaz ne vem več, kaj bi to bilo, a mislite da so krčki? joka res obupno, tako fejst, da zraven kar cvili, prosim, povejte, a ste že imele izkušnje s čim podobnim?

hvala za kakršnekoli nasvete!

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

06.06.2006, 19:00

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Možno je da so krčki. Poskusi z masažo trebuščka, pa da jo pestuješ v položaju, ki ji najbolje ustreza.

Ali uredu odvaja blato oz. ali ima zelo trdo blato? Poskusi s komarčkom, janežom.

clock-img

06.06.2006, 20:37

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pri krčekih ponavadi postanejo celi rdeči skoraj modri a je pri vas tako?user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

06.06.2006, 21:45

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Če se potem hitro pomiri in ne joka ali zvija, je mogoče samo kaj takega sanjala. Ali pa jo je zbudil na silo kakšen neznan zvok, po možnosti bolj glasen, in se je ustrašila.
Mogoče je pa tako lačna???

Tudi moji punčki se kdaj to zgodi. Jo stisnem k sebi in se pocrkljava, potem se pa spet smeje.

< Sporočilo je popravil sarazan -- 6.6.2006 21:46:35 >

clock-img

06.06.2006, 21:48

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mogoče se samo zbudi pa ustraši... Pocrkljaj jo, pa boš videla..če ne pomaga, so lahko tudi krči ali zobje...user posted image

clock-img

06.06.2006, 22:28

clock-img

natalia

pencil-img

1423

hvala vam, samo zgleda, da so bili krčki. jaz pa sem mislila, da trajajo samo tri mesece...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

06.06.2006, 22:49

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Tudi do 1 leta lahko krčeki trajajo.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

07.06.2006, 08:24

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Moja se tud včasih začne tak jokat, ampak jaz mislim da je to zato ker kaj sanja. Saj ko jo zbudim takoj neha. Pa krčev tud ni kaj dosti mela tak da po moje ni mus da so krči.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem