writing-img

nujno pomagajte

clock-img

07.11.2008, 10:16

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

prosim vas za eno vlko uslugo kaj naj kupim kolegu za roj. dan, star je pa 23, hitro na plan z idejami, ker večer že gremo na fešto...

clock-img

07.11.2008, 10:22

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Ja pa daj malo domišljije punca, pa za koliko denarja, itd..

Jaz sem bratu kupla tako usnjeno malo torbico kao športno, za čez rame, take ko zdaj nosijo pubeci. Samo vprašanje, če mu bo všeč. Bruderu prav pride zaradi vsega kar mora vlačit zraven.

clock-img

07.11.2008, 10:28

clock-img

mojasončka

pencil-img

27

kak erotični pripomoček za vzdušjeuser posted image user posted image
pol pa kak parfumček pa flaško zravenuser posted image

Komaj čakamo 4 člana pardon čalnico družine

clock-img

07.11.2008, 10:29

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Darilni bon - tajska masaža...
Darilni bon - kakšne terme, itd...
Darilni bon - kakšna športna trgovina (ala Intersport, Hervis, itd...)...

clock-img

07.11.2008, 10:30

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

s kolegico že cel tedn študirama ka mu nej kupima, tak za enih 30 € naj bi blo darilo. torbica mu žal ne bo všeč, ker je glih zadnič reko da on pa tega nebi nikol mel. v najslabšem primeru bo dobo vodko, ker jo ma full rad user posted image

clock-img

07.11.2008, 10:59

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

s kolegico že cel tedn študirama ka mu nej kupima, tak za enih 30 € naj bi blo darilo. torbica mu žal ne bo všeč, ker je glih zadnič reko da on pa tega nebi nikol mel. v najslabšem primeru bo dobo vodko, ker jo ma full rad

No pol pa dej vodko, ki jo ima rad + JOKER kartica za Kolosej, kamor naloži denar za 2 karte :) + lepo zavij, pa bo ravno tam okrog 30€

Pa rečt, da mora vaju peljat v kino. za štos :)

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

07.11.2008, 11:30

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ja, kaj pa človeka zanima v življenju? Recimo lahko tudi kake karte za šport (jaz bi bila recimo ful vesela, da bi mi zdej kdo k darilu dal karto za hokej recimo), boksarce z kakim hecnim motivom, boni za Hervis so super za desce, če kaj šraufa recimo kak komplet (moj je bil blazno zadovoljen z darilom neke mašince-nimam pojma kako se ji reče), karte za kak žur (pa greste skupaj)+vodko če jo ma rad, pa skup spijete pred žurom....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem